19.6.2014

 

Spoločnosť Kvety VICTOR rozšírila od 17. apríla 2014 svoju predajnú sieť o nové kvetinárstvo v Auparku v Žiline. Čerstvé kvety a rôzne doplnky v nej môžete kúpiť každý deň od 9. do 21. hodiny. Navyše, nakúpite v ňom aj materiál na na letný aranžmán.

 

kvetyvictor uvodny

 

kvetyvictor_gallery_01.JPG kvetyvictor_gallery_02.JPG kvetyvictor_gallery_03.JPG kvetyvictor_gallery_04.JPG kvetyvictor_gallery_05.JPG kvetyvictor_gallery_06.JPG kvetyvictor_gallery_07.JPG kvetyvictor_gallery_08.JPG kvetyvictor_gallery_09.JPG

 

Kvetinárska značka VICTOR sídli v Poprade, pričom pobočky má po celom severovýchodnom Slovensku. Od svojho vzniku v roku 1992 postupne rozšírila svoju obchodnú činnosť z maloobchodnej prevádzky na popredný obchodný reťazec s priamym dovozom kvetín a rastlín zo všetkých kútov sveta. V súčasnej dobe má firma 29 maloobchodných predajní a dva veľkoobchody kvetín. Kvetiny a rastliny dováža priamo z holandskej kvetinovej burzy a od licencovaných záhradníctiev v Poľsku, kde sú pestované vybrané odrody holandských šľachtiteľov.

 

zdroj: Kvety VICTOR
foto: -sš-

 

Mohlo by vás zaujímať:
Živé kvetiny v interiéri
Zazelenajme interiér...
Krásne, moderné, zdravé – zelené rastliny

 

 

 

Pin It