Čítanie na celý rok + auto k tomu!

 

Predplaťte si váš obľúbený magazín a hrajte o zapožičanie úžasného rodinného automobilu SEAT Leon ST Kombi na celý jeden týždeň, a to aj s plnou nádržou!

 

sutaz seat 01a

 

Všestranný SEAT Leon ST Kombi ponúka perfektnú symbiózu priestoru, techniky a jedinečného dizajnu. Nezáleží na tom, či stojíte v mestskej premávke, prichádzate dokonale zladený do práce, robíte nákupy na veľkú párty, robíte deťom taxikára, vyrážate za novým dobrodružstvom alebo robíte čokoľvek iné, nový Leon ST Kombi vám ponúka maximálne jazdné vlastnosti a komfort, ktorý si zamilujete.

 

sutaz seat 01b sutaz seat 01c

 

Cestujte s víťazom!
Model SEAT Leon získal nedávno prvé miesto v nižšej strednej triede vozidiel v rámci prieskumu spokojnosti zákazníkov, ktorý už tradične realizuje nemecká agentúra J.D. Power. Do prieskumu sa pritom zapojilo viac ako 18-tisíc motoristov. Vyskúšajte teda prednosti tohto všestranného vozidla na vlastnej koži. Stačí si, ak si predplatíte magazín SaB a možno to budete vy, kto si bude celý týždeň vychutnávať dobrodružstvo s automobilom SEAT Leon!

 

Súťaž trvá do 30. augusta 2014!

 

AKO NA TO?

 

1. Navštívte e-shop vydavateľstva MEDIA/ST, predplaťte si magazín a prejdite do svojho nákupného košíka.

 

2. Pri vypisovaní objednávky nezabudnite v bode „Čo si prajete urobiť ďalej" zaškrtnúť možnosť Použiť zľavový poukaz a do poľa „Zadajte váš zľavový poukaz" doplniť heslo SEAT (obrázok nižšie).

 

 

sutaz seat 02

 

 

3. Dokončite svoju objednávku.

 

 

Pekné leto Vám praje tím SaB

 

 

 

Pin It