13.1.2016

Od klasiky k modernému štýlu – nový spálňový program LUNIS je perfektným riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spálňu nezaťaženú stereotypmi. Prostredníctvom nekonečných variantov môžete s ľahkosťou kombinovať inovatívny dizajn s klasickou eleganciou.

 

lunis 01
Systémy LUNIS majú priateľské vyžarovanie s étericky pôsobiacimi prvkami, ktoré podčiarkuje kombinácia bieleho laku a prírodného dubového dreva ako odkazu na škandinávsky štýl bývania.

lunis 02
Široké záhlavie, dostupné v šírke od 296 do 407 cm, vytvára sofistikovanú vizuálnu oporu postele, konzol aj farebne akcentovaných hranatých poličiek.

 

lunis 03
Súčasťou širokého záhlavia je aj osvetľovací systém, ktorý je zabudovaný tak, aby prispieval k navodeniu príjemnej intímnej atmosféry.

lunis 04
Čalúnená prešívaná opierka nielenže pôsobí príjemne mäkko, ale pre väčšie pohodlie sa dá v horných rohoch aj prakticky ohnúť ako vankúš.

 

lunis 05

Namiesto konzol môžu posteli robiť spoločnosť lakované nočné stolíky s originálnymi detailmi, ako je zabudovaná drevená polica na knihy.

 

lunis 06
Záhlavie môže byť vyrobené aj z umelej kože, ktorá pôsobí ešte elegantnejšie, pretože na nej vynikne dômyselné prešívanie.

Rozžiarte svoju spálňu! Môžete ju vidieť v nábytkovom štúdiu MERITO na Vajnorskej ulici oproti Polusu.

Viac informácií nájdete na stránke http://www.merito.sk/katalogy/.

zdroj: MERITO

 

 

Pin It