0001 heluz printmedia sk s

Výrobca tehál HELUZ pripravil pre svojich zákazníkov jarnú akciu. Pri objednaní tehál od 1.februára do 14.apríla 2017 získajú darčekový poukaz na nákup v internetovom obchode HEJ.sk, ktorého suma sa môže vyšplhať až na 400 EUR. K tomu vás ešte poteší individuálna VIP zľava na ďalší nákup.

Jarnú akciu môžu získať stavitelia domov, ktorí sa od 1.februára do 31.marca nezáväzne zaregistrujú na webe heluz.sk/akcie a do 14.apríla uskutočnia objednávku vybraných typov tehál. Hodnota poukazu závisí od výberu tehál, pri objednaní tehál HELUZ Family 2in1 alebo HELUZ Family získajú darčekový poukaz pre výber spotrebičov v hodnote 400 EUR, pri odobratí tehál HELUZ STI poukaz na 250 EUR a pri kúpe tehál HELUZ PLUS brúsené si môžu na darčekový poukaz v HEJ.sk vybrať spotrebiče za 150 EUR. Podmienkou však je vypracovanie cenovej ponuky spoločnosťou HELUZ na základe projektovej dokumentácie. Akcie sa však môžu zúčastniť aj zákazníci, ktorí už cenovú ponuku majú.

Vďaka širokému výberu tehál odíde každý zákazník spokojný. Moderná technológia spracovania navyše zabezpečuje tie najlepšie termoizolačné parametre na trhu. S tehlami Family 2in1 už napríklad nemusíte vôbec zatepľovať, čo z nich robí dokonalý typ tehly pre pasívne domy. S HELUZ nájdete všetky systémové riešenia hrubej stavby, od obvodového muriva až po žalúziové preklady či komínové systémy.

Pin It