pozvanka coneco 2017

 

22.-25.3. bude prebiehať 38.ročník veľtrhu Coneco, ktorý je zameraný na nové trendy v stavebníctve a architektúre, prinesie aj novinky stavebného systému Ytong, ktoré budú doplnené aj praktickými ukážkami ich použitia. Záujemcovia o výstavbu budú tiež môcť využiť bezplatné poradenstvo a prebrať riešenie projektov. Energetickí poradcovia zase zodpovedia otázky ohľadom energetickej certifikácii budov a tešiť sa tiež môžete aj na výhodné ponuky vybraných systémov Ytong.

Ytong pozýva na veľtrh všetkých, ktorí čaká stavba či rekonštrukcia. „Môžu za nami prísť sa nezáväzne porozprávať o tom, aké riešenia im dokáže Ytong poskytnúť,“ hovorí k tohtoročnému Coneco Ing. Marek Havier, vedúci obchodu. Technici vám budú môcť poradiť s konkrétnymi projektami a na poradenstvo s energetickou certifikáciou si Ytong prizval expertov zo spoločnosti Delphia.

Počas veľtrhu bude prebiehať aj mimoriadna akcia na tvárnice a vnútornú omietku. Ak si objednáte aspoň 50 m3 muriva, Ytong vám ponúkne paletu tvárnic za 1 cent. Ak si kúpite aspoň 80 vriec vnútornej teploizolačnej omietky, ďalších 100 kg si budete môcť kúpiť takisto za 1 cent.

Okrem toho sa budete mcť zoznámiť s novinkami Ytongu, medzi ktoré patria žalúziový kastlík, zakladacie tvárnice či vnútorná hladená stielka. Každý deň tiež budú prebiehať ukážky práce so stavebným systémom a jeho doplnkami. Aplikáciu si budú môcť vyskúšať aj samotní návštevníci.

Pin It