Kvalitný a výdatný spánok je výsledkom pôsobenia a zhody viacerých faktorov. Dôležitá je klíma v miestnosti, dostatočne veľká posteľ, ale aj kvalitný matrac, na ktorom spíte. Špičkou na trhu sú v tomto smere matrace Dormeo, ktoré konkurenciu priam valcujú. Čím sú výnimočné a prečo by ste ich mali uprednostniť pred klasickými matracmi?

 

shutterstock 214655683

 


Testované pre vašu spokojnosť


Ak si kupujete matrac, zväčšia ide o investíciu na niekoľko rokov. A veľmi dôležitú, veď spánkom strávi človek v priemere zhruba tretinu svojho života. Preto je dnes výroba matracov hotovou vedou – používajú sa kvalitné materiály, ktoré sa vedecky testujú. V prípade matracov Dormeo prebieha testovanie v 70 laboratóriách, ktoré skúšajú ich odolnosť voči tlaku, vlhkosti či roztočom. Kto produkuje kvalitu, nebojí sa záručnej doby.


Aj dĺžka záručnej doby o mnohom vypovedá. Dobrá značka si je vedomá kvality svojich výrobkov a nebojí sa ju prezentovať aj záručnou dobou, ktorá býva spravidla dlhšia ako je bežné. U matracov Dormeo dokonca výrazne dlhšia. Tie totiž majú záručnú dobu 10 až 15 rokov, počas ktorých sa matrac nepreleží ani sa z neho nebude drobiť materiál. Uvažujte ekonomicky – ste tak bohatí, aby ste si mohli neustále kupovať lacné veci? Alebo radšej investujete raz, ale poriadne? Sledujte zľavy na Dormeo a nákup sa vám oplatí ešte viac.


Jedinečné riešenia


Spať každú noc na molitane, to by nebavilo asi nikoho. Nevraviac o zdravotných následkoch, ktoré by spanie na nevhodnom matraci mohlo spôsobiť. Matrace Dormeo sú aj v tomto smere ďalej ako konkurencia a ponúkajú celú radu typizovaných matracov. Veľkej obľube sa tešia napríklad matrace s patentovanou technológiou Octaspring, čo je druh pamäťovej peny, vyformovaný do akýchsi pružín v tvare včelieho plástu. Toto jedinečné riešenie poskytuje telu lepšiu podporu pri menšom množstve použitej peny. Nemenej prispôsobivá je aj pena Ecocell, ktorá je elastická a zároveň pevná a vďaka charakteristickej bunkovej štruktúre tiež mimoriadne priedušná.

 

Text a foto: Dormeo

 

 

 

Pin It