ekonomickestavby uvodny

6. 4. 2018

Na veľtrhu Nábytok a bývanie dostala naša redakcia exkluzívne avízo o novom programe spoločnosti Ekonomické stavby, ktorý bližšie predstaví na veľtrhu Coneco už tento mesiac. Program s názvom Ďakujeme bude zameraný na ľudí pracujúcich v štátnej správe.

ekonomickestavby 01

Riaditeľ spoločnosti Ekonomické stavby, Aleš Urbánek, s manželkou (vľavo) a Antóniou Franekovou, riaditeľkou vydavateľstva MEDIA/ST.

„Zamestnanci štátnej správy, ako sú učitelia alebo hasiči, sú podľa nás nedocenenou kategóriou. Aj preto sme vytvorili špeciálne pre nich program, ktorí im umožní využiť rôzne zvýhodnenia, ako sú bonusy na vybavenie domácnosti,“ prezradil nám Aleš Urbánek, riaditeľ spoločnosti Ekonomické stavby. Ako dodal, firma už dávno nerozmýšľa iba v medziach biznisu a nezmýšľa sa len nad vhodným financovaním projektov, ale zaujíma sa aj o spokojnosť zákazníkov – majiteľov hotových stavieb. Veľký dôraz kladie na rôzne ďalšie služby súvisiace so stavbou či postavebný servis, ktorý majú klienti k dispozícii bezplatne. Ide napríklad o každoročné servisné prehliadky hotového domu.

 

ekonomickestavby 02

Hodnotenie minulého roka takisto ukázalo, že spolupráca s mladými architektmi na nových moderných projektoch rodinných domov sa naozaj oplatila, hoci ju zákazníci spočiatku prijímali s nevôľou. „Zistili sme, že až 30 percent projektov domov, ktoré sme predali minulý rok, pochádzalo od mladých autorov. Samozrejme, moderný neznamená iba štýlový z hľadiska architektonického, ide aj o celkové riešenie dispozície, členenie domu na spoločenskú a intímnu zónu, užšie prepojenie interiéru s exteriérom, či celkovú úsporu prevádzkových nákladov,“ dodal Aleš Urbánek.

text redakcia

foto redakcia, Ekonomické stavby

Pin It