title

Decodom 2

Kuchyňa Lota od firmy Decodom dostala na výstave Nábytok a bývanie 2017 v Nitre cenu v kategórií „Kuchynský nábytok a spotrebiče“. Na prvý pohľad zaujme netradičnou farebnou paletou dvierok a štýlovým frézovaním.

Slovenský výrobca a predajca nábytku sa môže za rok 2016 pochváliť rekordným počtom predaných kuchýň. V minulom roku si ich kúpilo viac ako 10 tisíc zákazníkov. Tento rok zaujala na výstavisku kuchyňa Lota, ktorej kvality ocenila aj odborná porota. Lota zaujme na prvý pohľad vďaka tlmenej farebnej palete dvierok so štýlovým frézovaním. Celkový dojem podčiarkli vhodne zvolené úchytky a zladená pracovná doska. „Patrí k sérii Harmonické bývanie, takže ku každej kuchyni musí byť zladená obývačka aj spálňa. Z prírodných dekorov vedie dub, ktorý aplikujeme buď na pracovnú dosku, ako pri Lotte, alebo na predné plochy skriniek v obývačke. Tento rok máme v ponuke päť alebo šesť odtieňov duba. Sledujeme trendy v Kolíne aj v Miláne a párujeme fólie, drevotriesky a rímsy, aby bol výsledok dokonalý,“ priblížil Tomáš Masaryk.

 

Decodom 1

Lota

 

Kuchynské trendy na tento rok sa podľa neho nesú v znamení mixu štýlov. Kuchyne Decodom nie sú len moderné a minimalistické, ale aj retro, vidiecke a rustikálne, takže si z nich vyberie naozaj každý. Ako pripravovanú novinku na ďalšie obdobie nám T. Masaryk avizoval vylepšenie vnútorného vybavenie kuchýň a rozširovanie možností ťažko dostupných rohových skriniek. V expozícii firmy Decodom ste mohli vidieť aj obývačku a spálňu Elin, obývačku Alfonso, kuchyňu Iris, kuchyňu Tiliu 2 a obývačku Route – Tilia 2. Najnovšie trendy v nábytkovom dizajne reprezentovala obývačka Alfonso, ktorá kombinovala prírodný dekor duba wotan s matnou čiernou a bielou farbou.

text a foto: redakcia

Pin It