wensdoor tit

Dvere nie sú nutnosť, ktorou sa zaslepujú otvory v stene, ale sú neoddeliteľnou časťou kvalitne zariadeného interiéru. Týmto heslom sa riadia Miroslav Zlocha a Karol Richter z firmy WENS door, v ktorej nájdete moderné aj tradičné dvere z kvalitných materiálov.

wensdoor

Dvere by v sebe mali kombinovať dizajn a funkčnosť, aj preto firma každý rok prináša do Nitry ukážku svojho umenia. V jednoduchej a vzdušnej expozícií, ktorú navrhol ateliérveselý, vynikli nielen dvere, ale aj interiérový nábytok, ktorého výrobe sa firma venuje. WENS door nechce byť zaškatuľkovaný len ako slovenský výrobca dverí a zárubní. Okrem nich sa venuje aj produkcii nábytku do interiéru. Niektorá z vydarených realizácií sa tak možno čoskoro ocitne aj na stránkach nášho časopisu SaB Stavebníctvo a bývanie :)

wensdoor 2

wensdoor 4

wensdoor 3

U zákazníkov sú podľa majiteľov firmy stále obľúbenejšie vysoké dvere. V dizajne, povrchovej úprave aj pri rozmeroch sa vedia prispôsobiť želaniam zákazníkov. Ten správny punc dodajú dverám kľučky – my sme na jedných objavili mosadzný model Chevron od Zahy Hadid, ktorý vytvorila pre taliansku značku Olivari pre Milan Design Week 2015.

Text a foto: redakcia

Pin It