briPrecízne remeselné spracovanie, nezameniteľný štýl a dôraz na dizajn v spojení s komfortom – Ivan Čobej pri novinkách firmy Brik predstavených na výstave Nábytok a bývanie v Nitre nezostal nič dlžný povesti renomovaného slovenského výrobcu.

3. 4. 2018

Precízne remeselné spracovanie, nezameniteľný štýl a dôraz na dizajn v spojení s komfortom – Ivan Čobej pri novinkách firmy Brik predstavených na výstave Nábytok a bývanie v Nitre nezostal nič dlžný povesti renomovaného slovenského výrobcu.

brik 1

Značka Brik je známa originálnymi prepracovanými solitérmi, ale aj návrhom kompletných interiérov. Pridanou hodnotou spoločnosti sú riešenia pre atypy a konzultácia s architektom, ktoré vedú k návrhu plne funkčných interiérov na vysokej úrovni.

Jedným zo solitérov, predstavených na veľtrhu v Nitre bol okrúhly dyhovaný stôl Bangkok s masívnou kuželovitou podnožou, ktorý sa vyrába vo viacerých rozmeroch. Dopĺňali ho stoličky Ludovika – tmavé čalúnené stoličky s jemnými líniami. Pokračovaním úspešného modelu TETRA, novinky z minulého roka, je sedacia súprava TETRA LIGHT, ktorá na výstave zastupovala čalúnený nábytok. Jej robustný tvar odľahčujú jemné elegantné nožičky a sedáky tvarované až k podlahe sa vyznačujú extra mäkkosťou.

brik 2

Zásuvkové komody VALENTINA 1 a VALENTINA 2 s čistým dizajnom zaujali čiernou komaxitovou podnožou, ktorá odľahčila celú hmotu nábytku. VALENTINA 2 sa od modelu 1 odlišuje tromi radami zásuviek. Jej eleganciu a štýl zdôrazňujú lineárne prvky. Novinky v expozícii Briku dopĺňala knižnica Urban Zásuvkový. Pokračovanie modelu z roku 2016 má horizontálne členenie v kombinácii so zásuvkami a vyrába sa v rôznych farebných vyhotoveniach a moreniach dubovej, orechovej aj bukovej dyhy.

text a foto: redakcia

Pin It