Výberom toho správneho nábytku, farieb a ich kombinácií sa zaoberá každý z nás pri zariaďovaní nového bytu či domu. Ak tieto rozhodnutia nerobí za vás interiérový dizajnér či architekt, určite oceníte pomoc, ktorú nám ponúka technológia. Aplikácia pre smartfóny či tablet nám uľahčujú prácu s priestorom a jeho dekorovaním. Vybrali sme 5 z nich, ktoré sa stanú vašou pravou rukou a pomôžu pri rozhodovaní.

 

Houzz App

Aplikácia v sebe spája online nakupovanie nábytku a doplnkov s 3D náhľadom vo vašom domove. Takto sap red zakúpením produktu budete môcť rozhodnúť v pohodlí domova či vyskúšať viacero alternatív.

1

 

 

Color911

Prvá pomoc pri výbere tn správnej farby. V aplikácii nájdete množstvo farebných kombinácií a paliet, ktoré vyberala renomovaná farebná konzultantka, ale vytvoriť si môžete aj svoje vlastné. Pokiaľ váhate nad farebnými kombináciami doplnkov či nábytku, stačí ak do aplikácie nahráte fotku konkrétneho produktu, a na základe farebnej analýzy sa dozviete, k akým farbám sa najviac hodí.

 

2

 

 

Photo Measures

Pre efektívnejšie nákupy vám na pomoc prichádza aplikácia Photo Measures. Vďaka nej si môžete odfotit miestnosť a priamo do fotky zaznačovať konkrétne rozmery a výmery. Takto sa vaše nákupy stanú efektívnejšimi.

 

3

 

 

Mark On Call

Aplikácia, ktorú ako príjemnú pomôcku pri práci ocenia aj samotní architekti. Priamo v nej si totiž môžete načrtnúť celý pôdorys a rozmiestnenie nábytku a navyše môžete používať svoje vlastné fotky nábytku či materiálov.

 

4

 

 

iHandy Carpenter

Veľmi nápomocná aplikácia, ktorá vám nahradí až 5 tradičných nástrojov každého domáceho kutila. Nájdete tam napríklad vodováhu, pravítko či uhlomer.

 

5

Pin It