21.3.2013

 

Vybrať správnu detskú izbu je vždy výzvou pre rodičov bez ohľadu na vek ich ratolesti. Každé obdobie života dieťaťa má svoje požiadavky a nie je vždy jednoduché prispôsobiť sa im.

 

Decodom 01

 

Pri výbere konkrétneho výrobcu hľadajte čo najširšiu ponuku typov, farieb, technického vyhotovenia a variability. Pridanou hodnotou je možnosť doplnenia samostatných komponentov aj po uplynutí nejakého času. Oceníte možnosť zmeny pastelových farieb, ktoré sa páčili vášmu dieťaťu, keď malo päť rokov, za farbu dreva, keď sa zmení na študenta. Zjednotiť všetky tieto požiadavky sa podarilo firme Decodom v projekte „ Rodina programov".

 

Overený základ
Pri vývoji nových detských a študentských izieb si dizajnéri zobrali ako základ rokmi overený, funkčný a zákazníkmi obľúbený model Point, ktorý doplnili modelom Point Plus a modelom Base. Aj keď sú to samostatné modely, vyrábajú sa v rovnakých rozmeroch. Práve preto máte možnosť kombinovať dvere jednotlivých modelov ľubovoľne a bez obmedzenia.
Vaše nápady tak budú jednoducho a rýchlo zrealizované. Variabilitou technických prvkov to však nekončí. Rôzne materiály dverí a rôzne hrúbky korpusov umožnia doladiť aj výslednú cenu podľa vašich predstáv.

 

Decodom 02

 

Systém Point
Solídny, kvalitný, nadčasový. V súčasnosti ponúka najkomplexnejší a najprepracovanejší systém regálov, skriniek, zásuviek, dverí a doplnkov na slovenskom trhu. Ponúka výber šiestich výškových a dvoch šírkových modulov regálov, šesť farieb korpusov, 11 farieb predných plôch, päť farieb doplnkových boxov, vhodne doplnených o osvetlenie políc a priestoru ník, vďaka ktorým sa dopracujete k želanému výsledku.

 

Systém Point Plus
P.O.I.N.T. PLUS nadväzuje na dlhoročné úspechy programu P.O.I.N.T. Jeho prívlastkami sú slová moderný, dynamický a svieži. „Hranatý" dizajn, hrany ABS, moderné farby korpusov a dverí a imidžové prvky, ako farebné boxy s osvetlením, podčiarkujú jedinečnosť programu. Jednoznačne prvá voľba pre ľudí, ktorí si chcú svoje priestory zariadiť trendovo, ale zároveň účelne. Ponúka na výber päť výškových a dva šírkové moduly regálov, dve farby korpusov, päť farieb predných plôch, päť farieb doplnkových boxov.

 

Decodom 03 Decodom 04

 

Systém Base
Charakteristikou programu sú moderné línie regálov v spojení s aktuálnymi tvarmi a materiálmi predných plôch – či už hliníkových rámov dverí, matných alebo aj vysoko lesklých povrchov, vhodne doplnených osvetlením. Päť výšok a dve šírky regálov, tri farby korpusov a tri farby predných plôch, možnosť kombinovania predných plôch s programom P.O.I.N.T. a P.O.I.N.T. PLUS poskytujú nekonečné možnosti pri vytváraní priestorov na bývanie.

 

Detaily tvoria celok
Pri výbere správnych partnerov kladie firma Decodom dôraz na ich odbornosť, kvalitu výroby a chuť vyvíjať nové dekory. Zákazníkmi obľúbený drevodekor Dub pílený Bardolino bol vyvinutý spoločnosťou Bučina ako odpoveď na volanie vyprahnutého interiéru po krivkách drsne rezaného dreva s rustikálnym 3D výzorom, ktorý vo svojej jednoduchosti pôsobí nenapodobiteľným štýlom. Spojenie slovenských výrobcov prináša nábytok šitý na mieru slovenskému vkusu.

 

Decodom 05

 

text: Tomáš Masaryk
foto: Decodom

 

 

 

Pin It