14.8.2013

Makkyova 02Posledný, štvrtý návrh detskej izby (informácie o predchádzajúcich nájdete TU), s ktorou chcela pomôcť naša čitateľka Monika, potvrdzuje známe príslovie, že keď viacerí robia to isté, výsledok je vždy iný. Ružové steny, ktoré boli pri všetkých návrhoch východiskovým bodom, tentoraz doplnila červená farba.

 

„Detskú izbu 17-mesačnej Eriky som navrhla tak, aby sa s malými úpravami dala zmeniť na študentskú izbu. Časom stačí vymeniť detský stôl so stoličkami za písací stôl. Úložný priestor je navrhnutý tak, aby mala Erika svoje hračky na dosah. Hračky v policiach neskôr nahradia knihy a učebnice. Posteľ má zábranu, aby dieťa nespadlo. Do návrhu som zakomponovala aj fototapetu, ktorú majitelia už majú kúpenú. Izba je osvetlená pôvodnými bodovými svetlami," zhrnula stručne svoj návrh Timea Makkyová.

 

Makkyova 01

 

Makkyova 03

 

Makkyova profilTimea Makkyová (23) Dunajská Streda
Vyštudovala strednú priemyselnú školu elektrotechnickú so zameraním na obrazovú a zvukovú techniku v Bratislave. Momentálne pracuje v Dunajskej Strede vo firme, ktorá sa zaoberá bazénmi. V rámci interiérového dizajnu si svoje poznatky rozširuje absolvovaním kurzu ALFA Education v Bratislave.

 

Chcete aj vy zmeniť svoj interiér? Predplaťte si SaB a súťažte s nami!


Kontakt na dizajnérku vám radi poskytneme v redakcii.

 

text: Sláva Štefancová
vizualizácie: Timea Makkyová

 

Pin It