18.12.2014

 

Stále nemáte darček pod stromček? Ak hľadáte niečo praktické, čomu sa nepotešia iba gazdinky, ale aj celá rodina, stavte na spotrebnú elektroniku. Práčkou či chladničkou určite nič nepokazíte, navyše, pri voľbe spotrebiča s vhodnou funkcionalitou zabezpečíte sebe alebo svojim blízkym komfortné bývanie, varenie či upratovanie.

 

miele 01Vysávač, ktorý upratuje za vás
Ak si chcete užívať viac voľného času, tak je robotický vysávač Miele Scout RX1 to pravé riešenie. Zametá, čistí a vysáva. Vďaka systému Triple Cleaning odstraňuje prach a nečistoty mimoriadne dôkladne. Funkcia Timer zabezpečí automatické povysávanie vášho bytu či domu v presne určenom čase – aj vtedy, keď nikto nie je doma. Vďaka dvojstupňovému filtru AirClean je vzduch v miestnosti po vysávaní čistejší ako predtým. (Miele, cena: 679 eur)                                                                                                                    
 miele 02Káva pre dvoch naraz
S modelmi CM 6110 a CM 6310 pripravíte espresso, kávu, kapučíno a latte macchiato jedným stlačením tlačidla. Sú nenáročné na údržbu a vyznačujú sa jednoduchou eleganciou. Zvláštnosťou je funkcia „One Touch for Two“ - pomocou nej rýchlo a pohodlne pripravíte dva nápoje súčasne pre spoločný pôžitok z kávy vo dvojici. Nové voľne stojace kávovary sa perfektne hodia do akejkoľvek kuchyne. Na výber máte tri farebné úpravy: elegantná vo farbe čierneho obsidiánu, moderná lotosovo biela alebo grafitovo sivá. (Miele, cena: od 1 159 eur)

 

 

miele 03Multifunkčný žehliaci systém
Tento skvelý pomocník s naparovaním a aktívnou žehliacou doskou obsahuje patentovaný 1-2-Lift systém na jednoduché rozloženie a zloženie prístroja, automatické odvápňovanie, preplachovanie naparovacieho systému či nadstavec na žehlenie vo zvislej polohe Steamer. Radosť žehliť! (Miele, cena 1 669 eur)                                                                                                                                                                                                                                                                
 miele 04Nové práčky za atraktívne ceny
Nové práčky s osvedčenou kvalitou Miele prichádzajú v dvoch variantoch. Nižší model WDA 110 disponuje ukazovateľom zostatkového času, hmotnosťou náplne 7 kg a spadá do triedy energetickej účinnosti A++. Model WDA 210 WPM je v porovnaní s predchádzajúcim vybavený aj časovou predvoľbou, systémom Waterproof-Metal a je obzvlášt úsporný (trieda energetickej účinnosti A+++). Patentovaný voštinový bubon Miele je pre všetky modely práčok Miele samozrejmosťou. (Miele, cena od 869 eur)

 

Electrolux 01Kuchynský asistent
Čo poteší na Vianoce viac ako profesionálny pomocník pre pečenie a varenie dobrôt? Electrolux Kitchen Assistant je „mašina“ s robustným telom a výkonom, aký využívajú aj kuchári v tých najlepších reštauráciách. Zvládnuť prácu s ním pritom vôbec nie je ťažké. Vďaka desiatke rýchlostí a širokému príslušenstvu si poradí s akýmkoľvek receptom. 1 000-wattový motor odvedie prácu precízne a rýchlo. Na celokovové telo je možné pripevniť šľahacie metličky, háky na cesto alebo mlynček na mletie mäsa. Súčasťou výbavy sú i dve nádoby s vekom. (Electrolux, cena 549,90 eur)
 Electrolux 02Príjemné ráno
Hriankovač s časovačom DigitalVision umožňuje na veľkom čitateľnom displeji skontrolovať, ako dlho sa bude toast ešte opekať. S funkciou Lift and Check to urobíte bez toho, aby sa prerušilo opekanie. Hriankovač ponúka XL kapacitu s dvoma šírkovo nastaviteľnými otvormi. Funkcia externého ohrievača umožní zohriať aj pečivo, ktoré sa napriek XL kapacite do hriankovača nezmestí. Disponuje podnosom na omrvinky, ktorý uľahčuje vysypanie a čistenie omrviniek. Užitočný darček patrí do dizajnovej rady Electrolux Expressionist. (Electrolux, cena 79,90 eur)

 

Electrolux 03Priateľský k životnému prostrediu
Hľadáte darček ktorý využijú viacerí členovia domácnosti? Vysávač Electrolux UltraOne Green používa o 65 percent menej energie, okrem toho však má aj lepšiu a efektívnejšiu hadicu AeroPro Extreme, vďaka ktorej samotné vysávanie nie je také hlučné (iba na úrovni 66 dB). Celkovo je vysávač ľahší, ovládateľnejší, jednoduchší na skladovanie. Vďaka systému Multi Room System, ľahko vymeniteľnému filtru a 12 m dlhej hadici bude s týmto vysávačom chcieť upratovať každý. (Electroux, cena 279,90 eur)
 Electrolux 04Počasie nás nezastaví
Najlepšie vianočné darčeky sú tie, ktoré sa stanú našim každodenným pomocníkom. V chladných mesiacoch obzvlášť poteší sušička s extra veľkou kapacitou sušenia, až 8 kg. Model Electrolux EDH3487RDE bol ocenený modrým certifikátom Woolmark, vďaka čomu máte istotou, že aj vlnené odevy budú vysušené šetrne. Bubon spotrebiča je vybavený LED osvetlením, a tak je možné po ukončení sušiaceho cyklu skontrolovať, či v sušičke nič neostalo. (Electrolux, cena 899 eur)                                                         

 

gorenje 01Niet nad čerstvú kávu
Kávu z čerstvo zomletých kávových zŕn si môžete doma vychutnať vďaka elektrickému mlynčeku na kávu gorenje SMK150B s možnosťou nastavenia individuálnej jemnosti mletia. Nôž aj nádoba na mletie sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Nájdete ho v dvoch vyhotoveniach – v bielej a čiernej farbe. (Gorenje, cena 19,99 eur)
 gorenje 02Vyčistí sa sama
Pri nápore pečenia počas sviatkov určite oceníte rúru so samočistiacou funkciou, ktorou sa môže pochváliť kombinovaný sporák MORA KS 957 MW. Spotrebič je zaradený do energetickej triedy A, počas Vianoc však určite oceníte najmä MAXI pekáč, ktorý je súčasťou rúry. (Gorenje/MORA cena cca 390 eur)                                  

 

gorenje 03Pôsobivý pomocník
Elektronická kuchynská váha KT05KARIMB vznikla v spolupráci s renomovaným dizajnérom Karimom Rashidom, vďaka čomu zaujme skutočne netradičným dizajnom v kombinácii skla a moderných motívov. Celkový dojem podčiarkuje modré LCD podsvietenie displeja. Dotykové elektronické ovládanie, LCD displej či automatické vypnutie prispievajú k pohodlnej a jednoduchej manipulácii s váhou. (cena 25,99 eur)                                
 gorenje 04Moderný a praktický
Kuchynský robot Gorenje SB1000B je univerzálny pomocník do každej kuchyne. Má moderný vzhľad, a pritom je mimoriadne skladný. Vďaka pogumovaným nožičkám a bezpečnostnej zámke je riziko úrazu pri práci znížené na minimum. 1000-wattový výkon kuchynského robota a jeho príslušenstvo odvedú skvelú robotu za pár sekúnd. Ušetrite si čas, ktorý by ste strávili ručným miesením, krájaním, strúhaním a odšťavovaním. (Gorenje, cena 114,90 eur)

 

pripravila: Anna Salvová

foto: archív firiem

 

 

Pin It