Kúpiť presné množstvo obkladov je takmer nemožné. Preto sa zrejme ani vy nevyhnete aspoň minimálnemu nadbytku. Čo však s ním? Namiesto toho aby ste vaše štýlové kachličky vyhodili, odložte si aspoň pár kúskov a vytvorte si unikátne doplnky do vášho domova.

Podšálky
Najjednoduchší spôsob ako zúžitkovať nadbytočné kachličky je využiť ich ako podšálky. Ak majú navyše zaujímavý tvar, o wow efekt máte postarané.

1

Merriment Design

 

 

Tácka
Ak si želáte povýšiť vaše kachličky na novú úroveň, skúste vytvoriť servírovaciu tácku. Stačiť vám na to bude drevená alebo preglejková doska, ktorú obložíte.

2

Always Rooney

 

 

Stôl
Ešte viac zaujímavý výsledok dosiahnete ak svoj starý drevený stol obložíte zvyškovými kachličkami. Pohrajte sa s ich tvarom a množstvom.

3

Seeking Lavender Lane

 

 

Vešiaky
Efektné mini vešiaky na šperky, uteráky či dokonca kabáty môžete vytvoriť ak sa vám zvýšili malé kachličky. Skúste ich vrstviť a vytvorte zaujímavé 3D štruktúry.

4

The Blondilocks

 

 

Kvetináč
Nudí vás pohľad na starý, nezaujímavý kvetináč? Obložte ho kachličkami! Ak máte k dispozícii hranatý kvetináč, máte o starosť menej. Ak je však okrúhly, narežte kachličky na rôzne tvary a vytvorte mozaiku.

5

Dana Finnigan

Pin It