Guntu nie je len ďalší luxusný hotel. Je to hotel s unikátnou filozofiou, ktorá ponúka svojim hosťom jedinečný zážitok. Suity ladené v tradično-modernom, japonskom štýle vás totiž prichýlia na palube lode.

 

1

 

Luxusný hotel kotviaci v prístave japonského mesta Onomichi vezme svojich pasažierov do regiónu Chugoku a Shikoku. Guntu tak v sebe spája nielen dizajnové interiéry, ale netradične poňatý výlet. Pokladať ho za výletnú loď však nemôžeme. Naraz totiž ubytuje iba 38 hostí, ktorým poskytne dokonale súkromie a pauzu od rušného sveta. Japosnký štýl interiérov pôsobí uvoľňujúco, naturálne, no pritom čisto a elegantne. Plaviaci sa hotel má však ešte viac benefitov.

Každá z 19 kabín má svoju terasu s výhľadom na oceán. Palubný šéfkuchár je pripravený splniť vám všetky sny o morských plodoch z lokálneho lovu, nehovoriac o sladkostiach, ktoré pripraví priamo pred vami.

Loď bola navrhnutá architektom Yasushi Horibe taskito ponúka množstvo voľnočasových aktivít. Výhladkový plošina s ležadlami a slnečníkmi vám tak dovolí načerpať slnečnú energiu, zatiaľ čo fitko vám umožní udržať zdravé telo aj ducha. Ak túžite po extra dávke relaxu, zabookujte si špeciálnu masáž, využite saunu alebo si naplno zašportujte v bazéne.

V japonskom hoteli nesmie chýbať ani tradičný čajovňa, kde budete môcť pozorovať prípravu čaju počas čajového rituálu, všetci milovníci sushi si takisto prídu na svoje v sushi bare.

 

Foto: archív hotela/architekta

Pin It