iF DESIGN AWARD je jedna z najprestížnejších dizajnových súťaží na svete. iF International Forum Design GmbH, najstaršia nemecká organizácia zaoberajúca sa dizajnom, každoročne vyberá tých najlepších z veľkého množstva prihlásených a víťazné produkty označuje svojimi iF štítkami.

 

„Sme nesmierne hrdí na to, že naša chladnička s mrazničkou Grand Side by Side a mikrovlnná rúra Chef Plus získali ocenenie iF, zároveň je to pre nás príjemné zadosťučinenie,” zhodnotil Jakub Hajnik, Trade Marketing Manager spoločnosti Whirlpool. „Obidva tieto spotrebiče dokonale vystihujú našu filozofiu a hlavný cieľ – zjednodušiť každodenný život našich zákazníkov pomocou moderných technológií, intuitívneho ovládania a výnimočného dizajnu. My vo Whirlpoole veríme, že skvelý dizajn by mal byť spojením čo najväčšieho množstva funkcií a špičkových technológií, ktoré sú skryté pod povrchom. Keďže sa staráme aj o tie najmenšie detaily, naši zákazníci si môžu užívať to, na čom im v živote najviac záleží.“

 

Chladnička Whirlpool Grand Side by Side

Elegantná voľne stojaca chladnička s mrazničkou Grand Side by Side dokonale využíva priestor v kuchyni. Kombinuje ohromnú kapacitu (623 litrov) a inovatívne technológie pre uchovávanie čerstvých a mrazených potravín. Vďaka dvierkam Xlent Fit sa s ňou pri inštalácii veľmi jednoducho manipuluje, vďaka čomu môžete chladničku umiestniť hneď vedľa steny. Takto bude váš návrh kuchyne maximálne flexibilný. Prémiový vzhľad a jedinečné madlá zo svetlého hliníka, vystihujú špičkový dizajn, ktorý dopĺňa dokonalý vzhľad modernej kuchyne a dokonale ladí s dnešným životným štýlom.

 

Grand Side by Side V

 

Whirlpool Chef Plus MCP 349 SL

Ocenenie v rámci tohtoročných iF Awards získala aj inovatívna mikrovlnná rúra Whirlpool Chef Plus. Prémiový minimalistický dizajn v sebe ukrýva neuveriteľný výkon. Elegantný hladký povrch priťahuje pozornosť k jednoduchému dotykovému užívateľskému rozhraniu. Chef Plus je revolučná mikrovlnná rúra, ktorá používateľovi dáva príležitosť variť ako šéfkuchár a to len za polovičný čas. Unikátna technológia Dual Crisp ponúka celé spektrum rôznych možností prípravy pokrmov – grilovanie, pečenie či vysmážanie, toto všetko pri rovnakej rýchlosti ako ohrievanie či rozmrazovanie. Dual Crisp je zárukou prvotriednych výsledkov v podobe dokonalého jedla – vo vnútri krehké a na povrchu lahodne chrumkavé.

 

Whirlpool Chef Plus Image

 

foto: Whirlpool

Pin It