17.10.2014

 

Najnovší sanitárny modul Geberit Monolith Plus pre WC je všestranne talentovaný výrobok. Okrem splachovacej WC nádržky ukrytej za výnimočným dizajnom ponúka hneď niekoľko doplnkových funkcií na zvýšenie komfortu.

 

geberit 01

 

geberit 02 geberit 03

Vľavo: Čelné sklo môže byť čierne, hnedé (umbra) a biele. Vpravo: Sanitárny modul Geberit Monolith Plus je v ponuke pre závesné aj stojacie WC.

 

Modul Geberit Monolith Plus je vybavený účinným odsávaním zápachu priamo z WC misy, ktoré sa aktivuje automaticky pri používaní WC. Odsávaný vzduch sa prečisťuje v keramickom voštinovom filtri a vracia sa späť do miestnosti. Odsávanie je extrémne tiché. Ďalšou praktickou funkciou je diskrétne LED osvetlenie, ktoré sa zažne v okamihu, keď sa k WC za tmy priblížite. Detekčnú vzdialenosť, dobu svietenia ako aj farbu svetla je možné nastaviť podľa individuálnych potrieb. Samozrejmosťou je tiež možnosť voľby medzi spláchnutím malým a veľkým množstvom vody – tlačidlá splachovania sú však inovované a stačí jemný dotyk na ich aktiváciu.

 

geberit 04

1. Orientačné LED osvetlenie si môžete nastaviť výberom jednej zo siedmych farieb. 2. Odsávanie zápachu je extrémne tiché a účinné. 3. Nenápadné ovládanie splachovania pre „veľké" a úsporné spláchnutie.

 

Geberit Monolith Plus zažiari v každej kúpeľni a dodá jej výnimočný charakter. Výrobok získal viacero renomovaných medzinárodných ocenení.

 

Viac informácií nájdete na stránke www.geberit.sk/monolith

 

zdroj: Geberit

 

 

Pin It