28.11.2014

 

Moderná kúpeľňová architektúra neustále prekonáva konvenčné priestorové koncepcie a klasické vzory usporiadania kúpeľní. Architekti a dizajnéri dnes kladú veľký dôraz na individualitu a exkluzivitu. Voľne stojace kúpeľňové vane „Kaldewei Meisterstücke" so zvislým panelom inšpirujú k novým nápadom a ponúkajú veľký priestor na kreativitu.

 

kaldewei 01

 

Kaldewei Meisterstücke sú synonymom novej generácie voľne stojacich kúpeľňových vaní zo smaltovanej ocele Kaldewei 3,5 mm. Zvislé panely s bezšvovým povrchom v rovnakej, do detailu prepracovanej kvalite materiálu povznášajú Meisterstücke od spoločnosti Kaldewei na úroveň jedinečných prvkov modernej kúpeľňovej kultúry. Tri rôzne tvary vaní – obdĺžniková, oválna či s rozšíreným okrajom na jednej strane – ponúkajú svojim osobitým výrazom nové kreatívne možnosti individuálneho stvárnenia. Podľa zvoleného modelu a priestorového usporiadania sa vane dajú harmonicky integrovať do architektonického stvárnenia kúpeľne. Ako solitéry ich však možno povýšiť aj na výrazný dizajnový vrchol a luxusný centrálny prvok. Aj na vane Meisterstücke, podobne ako na ostatné kúpeľňové vane a sprchovacie vaničky, poskytuje Kaldewei 30-ročnú záruku.

 

kaldewei 02

 

Prestížne ocenenia za dizajn
Moderná dizajnová koncepcia Kaldewei Meisterstücke presvedčila aj porotu hneď v niekoľkých vyhlásených dizajnérskych súťažiach: kúsok Meisterstück Centro Duo Oval bol už pred oficiálnym uvedením na trh vyznamenaný cenou Interior Innovation Award – Best of Best 2014 a získal aj ocenenia German Design Award 2015, IconicAward 2014 – Best of Best a striebornú cenu Focus Open 2014. S viac než 100 cenami za dizajn patrí firma Kaldewei k najoceňovanejším výrobcom kúpeľňového vybavenia na svete.

 

kaldewei 03

 

kaldewei 04

 

zdroj: Kaldewei

 

 

Pin It