11.4.2016

Pre nový pisoárový systém Geberit je charakteristická flexibilita. Vďaka nej je ideálnym riešením pre každý projekt verejného alebo poloverejného priestoru a hravo si poradí s každou stavebnou situáciou a požiadavkami.

geberit pisoar 01

Všetky časti systému pochádzajú od jedného výrobcu a táto ucelenosť sortimentu výrazne zjednodušuje projektovanie, montáž a údržbu pisoárov. K hlavným výhodám pisoárového systému Geberit:

  • Bezokrajová pisoárová misa: uľahčuje čistenie, zlepšuje hygienu a predchádza vzniku nepríjemného zápachu.
  • Úspora vody a energie: prúd vody presne kopíruje vnútornú geometriu keramickej misy a individuálne nastaviteľné programy šetria energiu. Systém umožňuje aj bezvodú prevádzku.
  • Tri možnosti napájania: riadiaca jednotka môže byť napájaná z batérie, zo siete alebo pomocou nezávislého integrovaného generátora.
  • Jednoduchá údržba: priamy prístup k odpadovému systému a ku všetkým prevádzkovým častiam bez nutnosti demontáže keramickej misy.
  • Minimalistický a zladený dizajn: riadiaca jednotka je umiestnená diskrétne pod pisoárovou misou a spolu s dizajnovými deliacimi stenami tvorí harmonický celok.

geberit pisoar 02

Viac informácii nájdete na: www.geberit.sk/pisoáre

zdroj: Geberit

Pin It