29.6.2016

Možno sa vám už tiež stalo, že ste po dokončení stavby alebo rekonštrukcie zistili, že by bolo bývalo lepšie urobiť niektoré veci inak. Na zmenu je v takýchto prípadoch väčšinou už neskoro, alebo by bola príliš drahá. Stáva sa to často aj v prípade kúpeľní, a preto je dôležité poradiť sa pri výbere splachovacieho systému s odborníkom. Iba tak si môžete byť skutočne istí, že si vyberiete pre svoju kúpeľňu to najlepšie riešenie.


geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 01Neponechajte nič náhode

Zákazníci si pri zariaďovaní novej kúpeľne obvykle dávajú záležať na výbere určitých výrobkov, napríklad umývadlových batérií. Väčšina z nich ale nemá tušenia, že existuje široký výber aj v oblasti splachovacích WC systémov. Aj tieto výrobky sa používajú každodenne a preto je dôležité si vybrať také riešenie, s ktorým bude majiteľ skutočne spokojný. Geberit ponúka inovatívne funkcie, vysoko kvalitné technické riešenia a široký výber dizajnov. Naše výrobky sú mimoriadne svojou spoľahlivosťou a dlhou životnosťou. Máme za sebou viac než pol storočia skúseností so splachovacími nádržkami pod omietku a dostupnosť náhradných súčiastok garantujeme po dobu 25 rokov.

 

Odsávanie zápachu
Digestory sú dnes už bežnou súčasťou moderných kuchýň. Mnoho zákazníkov ale nevie, že podobné riešenie existuje aj pre WC. Geberit umožňuje vybaviť toalety efektívnym odsávaním zápachu, ktoré likviduje pachy priamo v mieste ich vzniku – v toaletnej mise. Systém Geberit DuoFresh, ktorý zvýši každodenné pohodlie, nie je drahý, pokiaľ sa s ním počíta na stavbe už dopredu. Preto je dobré informovať sa u svojho inštalatéra o možných funkciách splachovacích systémov.
geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 02

Bezdotykové
Bezdotykové splachovanie WC je už dávno štandardným vybavením verejných sanitárnych zariadení na letiskách alebo v kinách. Ľudia si dnes čoraz častejšie prajú mať túto technológiu aj doma. So splachovacími tlačidlami Geberit Sigma10 a Sigma80 si toto prianie môžu jednoducho a štýlovo splniť. Je ale nutné, aby bolo toto riešenie zahrnuté už do projektu a aby zákazníci včas dostali podrobné informácie o funkciách a možnostiach tohto výrobku.
geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 03

 

Extravagantné a štýlové
V ponuke splachovacích tlačidiel Geberit je tiež niekoľko špeciálnych výrobkov. Patrí medzi ne napríklad tlačidlo Sigma60 alebo Omega60, ktoré je celkom zapustené do steny tak, aby lícovalo s jej povrchom. Jeho minimalistický dizajn nemá žiadne hrany a iné rušivé prvky a umocňuje dojem priestornosti a uhladenosti v kúpeľni.
geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 04

 

Geberit Sigma 70 je tenká sklenená alebo nerezová doska bez tlačidiel, ktorá sa zdanlivo vznáša niekoľko milimetrov pred stenou. Spláchnutie sa aktivuje ľahkým dotykom. Kompaktný povrch sa ľahko udržuje v čistote.
geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 05

 

K výrobkom, ktoré Geberit uvádza na trh v tomto roku, patrí aj tlačidlo splachovania Sigma 20, ktoré získalo rafinovanejší dizajn s väčšími, ľahko vypuklými ovládacími poľami. Ďalším novým tlačidlom je Geberit Sigma 30, ktoré vyniká atraktívnym, čisto lineárnym dizajnom.
geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 06

 

geberit splachovacie systemy pod omietku vyber 07Tlačidlá pre oddialené splachovanie majú medzi splachovacími systémami Geberit výnimočné postavenie. Pri ich vývoji sme sa zamerali na čo najvyššie užívateľské pohodlie a jednoduchý dizajn. Oddialené splachovanie možno umiestniť v závislosti na individuálnych potrebách až do vzdialenosti 1,7 metrov od nádržky.

Zákazníci by si mali vyžiadať konzultáciu s odborníkom, dôkladne sa informovať o ponuke funkcií a dizajnov a využiť možnosť zvoliť si pre svoju konkrétnu situáciu to najlepšie riešenie. Informácie o splachovacích systémoch Geberit a ponuke dizajnov, materiálov a funkcií splachovacích tlačidiel môžu zákazníci získať tiež v prospektoch Geberit alebo v online showroome na www.geberit.sk.

zdroj: Geberit

Pin It