Spoločnosť HT-design, ktorá sa zaoberá výrobou kozubov na drevo aj plyn, sa kontinuálne venuje inovovaniu svojich výrobkov. Dokázala to aj v tomto roku, keď zákazníkov potešila viacerými novinkami. Tou ostatnou je otvorenie nového showroomu v bratislavskom obchodnom centre STYLA na Zlatých pieskoch, špecializovanom na bývanie a poradenstvo v oblasti zariaďovania interiéru. 

Pre všetkých milovníkov energie ohňa a tepla domova sálajúceho z horiaceho krbu je od 6. októbra 2017 k dispozícii nový showroom rodinnej firmy HT-design, s.r.o., ktorý, netradične, otvorila v bratislavskom obchodnom centre Styla.

Na slávnostnom otvorení showroomu, ktoré sa uskutočnilo 5.10. 2017 o 17.00 hod. sa zúčastnili pozvaní hostia z radov obchodných partnerov, dodávateľov, architektov, ako aj zástupcov tlače.

 

019

 

Po úvodnom príhovore Ing. Antona Sulovca bola za prítomnosti zástupcu obchodného centra Styla slávnostne prestrihnutá páska a nový showroom oficiálne otvorený. Ako sa vyjadril pán Sulovec, inštalácia showroomu v priestore obchodného centra mala svoje špecifiká, najmä čo sa týka inštalácie kozubov na plyn.

 

022

 

Atmosféra na slávnostnom otvorení nového showroomu bola veľmi príjemná, prítomní hostia medzi sebou živo diskutovali a novému showroomu popriali veľa úspechov. Veď v dnešnej uponáhľanej a náročnej dobe každý z nás chce pre seba a svoju rodinu vytvoriť vlastný ostrov pohody, bezpečia a oddychu. Túto atmosféru dokáže s istotou navodiť aj oheň v krbe od HT-design!

036

Pin It