wwoo kuchyna 20170421 4

 

Posledný ročník veľtrhu CONECO prilákal mnohých návštevníkov širokej aj profesionálnej verejnosti. Pozitívnej odozve sa tešil aj stánok spoločnosti Big Green Egg Slovensko, ktorá predstavila ikonické grily, ale aj novinku- betónové kuchyne.

Big Green je dnes už legendárnym grilom. Na trhu je momentálne 5. generácia, sedem modelov, na ktorých spolu pracovalo 50 inžinierov a čoho výsledkom je množstvo vylepšení a až 82 patentov.Tento keramický gril tak dnes môžeme oceniť doma na záhrade, ale aj v kuchyni, no o jeho výnimočnosti sú presvedčení aj v samotných profi kuchyniach vrátane tých ocenených Michelinovou hviezdou. Skôr ako grilom by sme ho mohli nazvať multifunkčným varičom na drevné uhlie. Dokážete na ňom totiž pripraviť všetko od údenej ryby, cez chlieb až po pizzu, čo z neho robí lídra na trhu v segmente kamado pecí. Big Green Egg sa tak stal snom každého gurmána a nadšenca grilovania.

 

eggs rodina sedem 800x420 1

 

Vajíčko ponúka svojim majiteľom naozaj široké možnosti prípravy jedál vrátane dusenia, pečenia či varenia, čo z neho robí univerzálny varič. Charakteristická zelená farba a nadčasový dizajn tak vytvorili ikonický produkt. K vajíčku je navyše v ponuke viac ako 220 doplnkových produktov, ktoré z vášho času strávenom prípravou jedál urobia zážitok. Medzi nimi nájdete napríklad aj WIFI počítač, ktorý reguluje teplotu prostredníctvom ALEX-y od Amazonu, čo je dokonalým príkladom napredovania a inovatívnosti značky.

S blížiacou sa záhradnou sezónou spoločnosť Big Green Egg Slovensko tiež predstavila betónovú kuchyňu WWOO do exteriéru od holandského dizajnéra Piet-Jan van der Kommera, ktorého exkluzívne zastupuje na slovenskom trhu. Betónový nábytok postupne získava na popularite: „WWOO betónová kuchyňa je unikátna. Je to geniálny systém vyrobený z liateho, vibrovaného betónu v bledo sivej alebo v tmavo antracitovej farbe, pričom je zložený z jednoduchých segmentov, ktoré sa veľmi ľahko skladajú a teda aj menia v závislosti od požiadaviek konečného zákazníka,“ približuje konateľ spoločnosti Dušan Divko. Vďaka variabilite dielov kuchyne vás tak vaša kreativita či dispozície záhrady nebudú obmedzovať. Vyskladať si budete môcť napríklad aj plot a opticky tak rozčleniť záhradu. Možnosti na dokončenie vonkajšej kuchyne sú v prípade WWOO kuchyne takmer nekonečné, doplniť ju môžete drezom z nehrdzavejúcej ocele, integrovaným krbom, pecou na pizzu, otvoreným ohniskom a mnohými ďalšími prvkami. Systém umožňuje vytvoriť si svoju jedinečnú vonkajšiu kuchyňu podľa vlastných potrieb, možností záhrady a samozrejme rozpočtu.

 

wwoo kuchyna 20170421 6

 

Spoločnosť Big Green Egg tak svojim zákazníkom poskytuje kompletné riešenie pre vonkajšie varenie, tzv. vonkajšie kuchyne na kľúč, vďaka ktorým budete môcť stráviť celý deň na záhrade bez zbytočného pobehovania medzi kuchyňou a záhradou. Multifunkčný varič Big Green Egg a betónová kuchyňa WWOO sú ideálnymi partnermi pri letných posedeniach na záhrade.

Pin It