slovaktual 300x200

Spoločnosť Slovaktual nám na veľtrhu CONECO priblížila jednu z noviniek – prémiový systém hliníkových okien W 77 HI určených pre pasívne a nízkoenergetické domy. Ak teda uvažujte nad výstavbou domu s vyššou úsporou a zároveň uprednostňujete hliníkové okná pred plastovými, v sortimente slovenskej firmy nájdete optimálne riešenie.

 

slovaktual 01

 

Okná so stavebnou hĺbkou 77 mm sa môžu pochváliť doteraz najvyšším stupňom izolácie. Sú totiž 100-percentne vyplnené PUR penou s inovovanou geometriou, ktorá bráni vzniku tepelného mosta a ešte viac vylepšuje tepelnoizolačné vlastnosti okna. Vďaka indexu prestupu tepla U w už od 0,72 W/(m 2 K) vám okná, ktoré možno vybaviť izolačným trojsklom, pomôžu výrazne znížiť náklady na vykurovanie. Pri ich výrobe sa používa špeciálna technológia injektáže, ktorá vylepšuje tesnosť a tuhosť spojov.

 

slovaktual 02

 

Hliníkové profily týchto okien sú navyše povrchovo upravené tak, aby ich farby boli stále, lesklé a odolné voči rozličným vplyvom počasia. Pre tých, ktorí kladú väčší dôraz na estetiku či na ľahšiu údržbu sklených plôch, je okno W 77 HI k dispozícii aj s osadeným skrytým kovaním. To ponúka nielen 100-stupňový uhol otvárania, ale aj poistku proti otvoreniu okna.

 

slovaktual 03

 

Neviete si predstaviť veľkoplošné zasklenie interiéru, ktorý je dokonale prepojený so záhradou? Návštevníci si takýto systém mohli vyskúšať priamo na výstavisku. Bonbónikom na stánku Slovaktual boli totiž bezbariérové zdvižno-posuvné dvere HST 77 HI, ktoré mali úctyhodnú dĺžku až osem metrov a šírku dva metre.

text a foto: redakcia

Pin It