title

stolik sol team7

ZENO Kuchynské a interiérové štúdio tento rok odprezentovalo prestížne značky ako TEAM 7, Rolf Benz, Valcucine, Porada a Nomon. Krásna expozícia a novinky nás očarili natoľko, že stolík SOL sme ocenili za najinovatívnejší dizajnový koncept spomedzi vystavených produktov.

 

DSC 0877

 

Cenu časopisu SaB Stavebníctvo a bývanie si tento rok odniesol pracovný stolík SOL od TEAM 7, Ako nás informoval Martin Ondrejička zo showroomu ZENO, stôl sa vyrába v troch rôznych prevedeniach – voľne stojaci so štyrmi nohami, konzolový s dvoma nohami alebo úplne zavesený na stene. Stolík je podsvietený a má pevné pripojenie na elektrinu, zaujalo nás aj indukčné nabíjanie telefónu, ktoré z neho robí dokovaciu stanicu. Najhorúcejšia novinka rakúskeho výrobcu je určená na občasnú prácu z domu.

 

zeno

zeno 2

 

„TEAM 7 začal experimentovať s pečeným/pareným dubom pri masívnych doskách. Tepelná úprava zaručuje tmavú farbu v celom priereze. V prípade takýchto veľkých masívnych blokoch je to novinka, ktorá bola prvýkrát predstavená tento rok v Kolíne. Drevina je v konečnom výsledku tmavšia ako orech a výborne ukáže v kombinácii s bronzovým sklom alebo odtieňmi kávy,“ doplnil M. Ondrejička. Z ďalších noviniek nám predstavil keramický povrch, ktorý sa používa namiesto skla v podobe tenkých a odolných pásikov, či chladničku na dotykové otváranie s novým systémom od Blumu.

text a foto: redakcia, TEAM 7

Pin It