title

Domark 1

Výrobca čalúneného nábytku DOMARK už tradične zbiera na výstave v Nitre ocenenia. Tentokrát odborná porota ocenila elegantnú pohovku BON BON PLUS s osobitým riešením podnože. Túto pohovku, ako aj ďalšie novinky pre rok 2017, nám prestavil Miroslav Marko.

Farebnosť expozície sa niesla v príjemných odtieňoch ako korálová, terakotová či hrdzavá. Na pohodlné sedenie na pohovkách so sypaným husacím perím v operadlových vankúšoch by sme si rýchlo zvykli :) Medzi čalúnenými kúskami sa vynímali kresielka zaodeté v jemnej prírodnej anilínovej koži, ktorá bola upravená olejovaním. Okrem rozvinutých a doplnených modelov, ktoré M. Marko predstavil už vlani, strhol na seba pozornosť nový model Petra Bohuša. BON BON. Ten ocenila aj odborná porota a udelila mu prvé miesto v kategórií „Čalúnený nábytok“.

 

Domark 2

pohovka Bon Bon

 

„BON BON odráža najnovšie trendy a formy, ktoré budú módne najbližšie roky. Ide o masívnu pohovku, prioritne vytvorenú pre pohodlie. Vyrába sa s drevenými alebo nerezovými podnožami, s opierkami rúk alebo bez nich. Vďaka prehĺbeniu a zošikmenie sa dá po odstránení operadlových vankúšov využiť na príležitostné spanie,“ predstavil nám novinku M. Marko. Našu pozornosť upriamil aj na posteľ Julietta, ktorá získala cenu nášho časopisu na minuloročnej výstave Nábytok a bývanie. Tentokrát predstavil verziu s čelom o 20 cm vyšším. „Zákazníci si pýtajú vyššie čelá, dnes sa dvíha výška lôžkovej časti, kvôli vysokým matracom a takto vznikne vyšší priestor na opretie,“ vysvetlil odborník na čalúnený nábytok.

text a foto: redakcia

Pin It