karpis stanok

Súčasťou výstavy Nábytok a bývanie je už 21 rokov nepretržite aj expozícia stolového nábytku z dielne firmy Karpiš. Okrem prvotriednych produktov tohto slovenského výrobcu nás v Nitre zaujala aj ich výstavná plocha, ktorej steny boli zdobené vývojovými skicami výrobkov a dosvedčovali technickú odbornosť výrobcu.

IMG 0025
Sloganom „okolo stola“ spoločnosť vyjadruje, že svoje výrobky chápe ako miesta stretnutí priateľov alebo rodín. Stôl tým pozdvihuje zo skupiny bežného nábytku a poukazuje na jeho špeciálne poslanie, ktorým je budovanie vzťahov. Práve vďaka veľtrhu sme mali možnosť presvedčiť sa, že precízne spracovaný stolový nábytok skutočne nabáda k prisadnutiu a láka ľudí k stretnutiam a rozhovorom.

jedalensky stol

Z noviniek, ktoré expozícia priniesla nás zaujala najmä kolekcia Creativ, ktorá okrem stola a lavice obsahovala už aj tri druhy komôd (veľkú, malú a TV komodu). Na rozkladacom stole Creativ spoločnosť predstavila najmodernejšiu HPL s nanotechnologickou vrstvou FENIX, ktorá je odolná voči poškriabaniu a na jej supermatnom povrchu sa nezanechávajú odtlačky prstov. Úzke, veľmi pevné kovanie ďalej umožňuje meniť dĺžku stola a prispôsobovať ho ako pre menšie, tak aj väčšie návštevy.

1

 

Pin It