htdesign uvodnaSpoločnosť HT-Design, ktorá už trinásť rokov vyrába krbové vložky a krbové pece na plyn a na drevo, má na výstave Nábytok a bývanie zakaždým nemálo návštevníkov. A nie je to len tým, že z jej expozície sála príjemné teplo.

4. 4. 2018

Spoločnosť HT-Design, ktorá už trinásť rokov vyrába krbové vložky a krbové pece na plyn a na drevo, má na výstave Nábytok a bývanie zakaždým nemálo návštevníkov. A nie je to len tým, že z jej expozície sála príjemné teplo...

htdesign 01

Vlastné technické know-how umožňuje firme z Krásna nad Kysucou každý rok predstavovať novinky, ktoré vylepšujú komfort majiteľov krbov, ale aj ich zážitok z plápolajúceho ohňa. Zatiaľ čo minulý rok na svojom stánku vystavila iba plynové krby, tento rok priniesla aj akumulačný krb na drevo. Firma tak ponúkla alternatívu aj ľuďom, ktorí namiesto jednoduchej údržby a rýchleho spustenia krbu hľadajú autentické čaro praskajúcich polienok. Samozrejme, ani plynový krb vás nemusí omrzieť, pretože pomocou aplikácie si dokážete nakresliť želanú krivku „horenia“. Zástupcu na veľtrhu mali nové krby na drevo Venus.

htdesign 02

Samostatne stojací plynový krb, pripomínajúci piecku, bol zasa ukážkou toho, ako ľahko zapadne vykurovacie teleso aj do malého priestoru. Nepotrebuje dokonca obstavbu, stačí ho nainštalovať a zapojiť do komína, a to zhora alebo zozadu.

htdesign 03

HT -Design predstavil aj inovovaný „priehľadný“ model krbu, ktorý možno umiestniť doprostred miestnosti a využiť ako efektný deliaci prvok v otvorenom priestore. Protiľahlé zasklenie s úctyhodnou výškou 1,4 metra dokáže nielenže vytvoriť príjemnú atmosféru na obidvoch stranách miestnosti, ale aj dokonale ozvláštniť priestor. Obstavba krbu, ktorú mal tento model vyhotovenú z olejovaných plechov, môže byť alternatívne vyhotovená zo surového železa. Materiál, ktorý nie je homogénny a postupne nadobúda charakteristickú patinu, môže z obyčajného krbu vytvoriť neprehliadnuteľný originál.

htdesign 04

text a foto redakcia

Pin It