hein uvodnaKeramika, ktorá spája českú tradíciu výroby s modernými technológiami – aj takto by sa dali charakterizovať dizajnové kachľové krby značky Hein, za ktorou sa skrývajú keramické závody Hein & spol. z obce Tošovice.

7. 4. 2018

Keramika, ktorá spája českú tradíciu výroby s modernými technológiami – aj takto by sa dali charakterizovať dizajnové kachľové krby značky Hein, za ktorou sa skrývajú keramické závody Hein & spol. z obce Tošovice. Na veľtrhu Nábytok a bývanie 2018 vystavovala značka v jednej expozícii spolu s firmou Romotop.

hein 01

Spoločnosť Hein má vlastnú prípravu používaných zmesí a glazúr, laboratórium, vývojové pracovisko a všetky výrobné zariadenia. Výsledkom sú také dizajnové vykurovacie solitéry, k akým patrí aj originálny rad kachľových krbov Harmony. Tieto telesá majú čisté línie a dizajnové dvierka, ktoré môžu mať ľavé alebo pravé otváranie či efektné rohové riešenie s ohýbaným sklom, a boli špeciálne vyvinutý kombinovaný spôsob odovzdávania tepelnej energie.

hein 2

Kachľové krby Harmony sú charakteristické svojím telom, ktoré tvorí veľkoformátový glazovaný obklad – ideálny materiál na efektívny prenos tepla. Vyhrievacie telesá majú jednoduchú reguláciu horenia jedným ovládacím prvkom a môžu byť podľa potreby vybavené akumulačným výmenníkom.

hein 3

text redakcia

foto Hein

Pin It