moddom vystavovatel postel

Kvalitné sedačky, trendové zrkadlá, pohodlné postele. Pozrite si výber noviniek z októbrového veľtrhu Moddom.

 

Na konci októbra sa uskutočnil medzinárodný veľtrh Moddom 2021. Boli sme pri tom a rozprávali sme sa s vystavovateľmi firiem, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. V druhej časti nášho článku sa dozviete viac o slovenských krištáľových lustroch či nových látkach pre postele.

 

To naj z Milána od firmy JV Pohoda: tak by sa dala opísať sedacia súprava Ramon z kolekcie Estro Milano. Je štýlová, odľahčená, komfortná a má vysoké opierky hlavy. Stáva sa tak ideálnou pre všetky typy postáv. Na Moddome ju prezentovali spolu s kreslom Kay, ktoré je vhodným kontrastným doplnkom v top trendovej farbe.

 

 

V interiérovom dizajne sa v poslednom období nedal prehliadnuť trend kruhových zrkadiel. Teraz je posunutý ešte o level ďalej a čoraz obľúbenejšie sú zrezané kruhy. Vo videu zástupca firmy Fabián zrkadlá prezradí viac:

 

 

Na Moddome sa návštevníci dozvedeli aj všetko dôležité pre ideálny relax: Ako si vybrať dizajn čela a spací systém postele na mieru. Nové matrace od firmy Materasso obsahujú prírodné prvky a minerály, zabezpečujú antibakteriálne prostredie v matraci a pozitívne vplývajú na zvýšenie imunity. Dokonca tienia aj elektrosmog:

 

 

Pin It