Spoločnosť FISCHER & PARTNERS sa už päť rokov zaoberá výrobou mobilných domov. Mobilné domy pod značkou SUPER ARKTIK® boli od základov vymyslené, navrhnuté a naprojektované priamo v Ružomberku a od počiatku sú prispôsobené na použitie v slovenských klimatických podmienkach. V súčasnosti opúšťa výrobné priestory spoločnosti desať mobilných domov za mesiac.

 

Je dôležité zdôrazniť, že tzv. mobilný dom je napriek svojmu ľudovému pomenovaniu podľa nor-my STN EN 1647 vozidlo na voľný čas a ako také nespadá do pôsobnosti stavebného zákona. Na jeho osadenie na pozemku sa teda nevyžaduje stavebné povolenie. Spoločnosť Fischer & Partners ako jediná na Slovensku vyrába mobilné domy v súlade s uvedenou normou, vďaka čomu v tomto segmente prakticky nemá konkurenciu. Tepelno-technické ukazovatele zároveň vysoko prekračujú požiadavky normy a výrazne predbiehajú zahraničnú konkurenciu.

 

mobilny dom m fischer partners arktik super stavebnictvo byvanie

 

 

Parametre mobilného domu sú nastavené normou na jednej strane a možnosťami prepravy na strane druhej. Maximálny prepravný rozmer je 4 x 12 m, ktorý poskytne 42 m² kompaktnej a efektívne využiteľnej plochy. Vďaka vlastnému vývoju a dizajnu sme schopní tento priestor na mieru prispôsobiť požiadavkám zákazníka, z hľadiska dispozície i materiálového vyhotovenia. Ak si zákazník nevyberie z katalógu základných modelov, v spolupráci s dizajnérom si priamo na mieste upraví projekt podľa vlastných preferencií.

 

 

mobilny dom super arktik casopis sab stavebnictvo byvanie

 


Základná kostra domu, ktorá určuje jeho kvalitu, však zostáva nezmenená. Vďaka kvalitným použitým konštrukčným a izolačným materiálom a precíznosti vyhotovenia, ako aj pokrokovému kúreniu poskytujú všetky domy rovnako vysoký komfort a umožňujú celoročné využitie. Napriek názvu SUPER ARKTIK® kvalitnú izoláciu klienti ocenia aj v lete.

 

 

mobilny dom vyroba fischer partners casopis sab stavebnictvo byvanie

 


Cena domu pri tejto veľkosti dosahuje v štandardnom vyhotovení bezkonkurenčných 25 500 eur vrátane DPH. Za túto sumu na mieru navrhneme, zhotovíme a dovezieme mobilný dom na miesto určenia. Vybavenie domu zahŕňa kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, kúpeľňu so sanitárnym vybavením, podlahy, interiérové dvere, svietidlá. Hotové mobilné domy, ako aj samotnú výrobu je možné vidieť v Ružomberku, kde naši predajcovia zákazníkom ochotne ukážu a vysvetlia všetky výhody a špecifiká mobilného domu ako alternatívneho bývania.

Pin It