Dennodenne sa stretávame so základnými ľudskými potrebami: s teplom, teplou vodou a čerstvým vzduchom. Náš claim „WOLF - NASTAVENÝ NA MŇA“ vystihuje našu základnú myšlienku. Stredobodom nášho záujmu a práce sú ľudia a optimálna vnútorná klíma je viac než len teplota a vlhkosť vzduchu: je to kvalita života.

 

wolf tepelne cerpadla exterier rodinneho domu ekobyvanie casopis sab stavebnictvo byvanie

 

 

V priebehu svojho života strávi človek až 90 % času v uzatvorených priestoroch. Kvalita nášho života preto závisí najmä od kvality vnútorného prostredia v súkromnom i v pracovnom prostredí. Ideálne vnútorné prostredie môžeme dosiahnuť pri teplote 22 °C, vlhkosti 50 % a výmene vzduchu v objeme 20 m3/h na osobu. Prostredníctvom širokého portfólia našich produktov - plynových kondenzačných kotlov, tepelných čerpadiel, vetracích systémov s rekuperáciou, veľkých vzduchotechnických jednotiek alebo podlahového vykurovania, stenového a stropného vykurovania či chladenia - dokazujeme, že zlepšenie kvality bývania je možné v akomkoľvek priestore. WOLF prináša komplexné riešenia šité na mieru, pri ktorých kombinujeme naše produkty tak, aby pokrývali komplexné potreby nášho zákazníka.

 

 

wolf tepelne cerpadla ekobyvanie stavebnictvo byvanie

 

Najkompaktnejším riešením je obvykle nástenný kotol s vrstvovým zásobníkom Wolf CGW-2 spolu v kombinácii s vetracou jednotkou s rekuperáciou Wolf CWL-F-150, ktorú je možné umiestniť na stenu alebo pod strop. Toto riešenie je ideálne do bytov, či menších rodinných domov, kde nie technická miestnosť, pretože všetky produkty sú umiestnené na stene alebo na strope.

 

 

wolf tepelne cerpadla interir domu casopis stavebnictvo byvanie

 

V našej praxi sa tiež často stretávame s kombináciou splitového tepelného čerpadla Wolf BWL-1S(B) so zásobníkovým ohrievačom vody a vetracou jednotkou Wolf CWL-T. Tieto produkty spolu vytvárajú zostavu tzv. „TOWER“ – ucelené riešenie na ploche len 0,96 m2 (veľkosť europalety), ktoré na svoju prevádzku využíva obnoviteľný zdroj energie – vzduch. Komfort prevádzky týchto zariadení poskytuje jeden ovládací modul Wolf BM-2, ktorý ich riadi a kontroluje, a tým zjednodušuje ich ovládanie. Doplnením o modul ISM7 je možné zariadenia ovládať aj prostredníctvom smartfónu, na čo slúži aplikácia Wolf Smartset.

 

Viac zaujímavostí a kompletné informácie o našej produktovej ponuke nájdete na web stránke www.slovensko.wolf.eu.

 

Pin It