Spočiatku malá stavebná firma, na čele ktorej pôsobil od roku 1992 majiteľ Štefan Rehuš, prešla zložitým a úspešným vývojom. Začiatky boli ťažké, pretože sa začínalo od nuly a v prenajatých priestoroch, no s odhodlaním dokázať, že aj malá firma sa môže vo svojej oblasti postupne presadiť. Najskôr sa spoločnosť viac špecializovala na realizáciu drobných stavieb a rekonštrukcie bytových jadier, avšak čas ukázal, že je nutné činnosti postupne rozširovať.

 

žeriav1

 

Začínalo sa s jednoduchšími výrobkami, ktoré boli žiadané na trhu a sú aj v súčasnosti, nazývané ako tradičné výrobky, medzi ktoré patria debniace tvárnice. Najskôr sa zlepšila kvalita a postupne nasledovali drobné betónové dlaždice a iné ďalšie betónové výrobky.

Firma sa následne úspešne začala špecializovať na väčšie objemy prác, čo si vyžiadalo investovať do modernejších a výkonnejších výrobných prostriedkov.

 

žeriav2

 

Stavby na kľúč

Dnes sa spoločnosť venuje širšej škále služieb, realizujú stavby na kľúč, hrubé stavby domov, zakladanie, potery, vnútorné omietky, prerábanie bytov, obklady, či iné. Spoločnosť vlastní svoju plnoautomatickú betonáreň, ktorá garantuje certifikovanú kvalitu betónových zmesí, ktoré vie celoročne dodávať vďaka používanej technológií. Vďaka vlastným domiešavačom Vám dopravia betónové zmesi až k Vám. S pomocou čerpadiel na betón sa dostanú aj na menej prístupné miesta, čo je garanciou kompletnej dodávky betónových zmesí.

20180208 141824

 

Vlastná nákladná doprava operatívne obslúži dodávku zakúpených výrobkov priamo k zákazníkom. Ťažkými mechanizmami ako sú bagre a nákladné autá vie spoločnosť zabezpečiť zemné práce zákazníkom aj v širšom okolí. Ukázalo sa, že investície do mechanizácie mali zmysel.

V predajni firmy, ktorá sa nachádza v areáli bývalých kasární v Senici, Vás vždy radi privítajú. Sortiment predajne je široký a zameraný na stavebnú činnosť. Príjemný personál Vás rád obslúži a poradí.

Či už potrebujete betón, betonársku oceľ, betónové ploty, alebo betónové tvarovky a skruže, spoločnosť REHUŠ sa o všetko postará. Je tu pre Vás.

 

Dommiešavač pumpa

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: REHUŠ

Viac na: www.rehus.eu

 

 

Pin It