Woodplastic

Terasy WoodPlastic® zo stredočeskej obce Bukovany sa vyrábajú pomocou americkej laserovej technológie zo zmesi čistého dreva a zdravotne neškodného polyetylénu PE-HD, ktorý je 100 % recyklovateľný. Vďaka ich vysokej kvalite, a tiež profesionálnej práci partnerov a montážnikov spoločnosti WPC – Woodplastic, ich oceňuje už viac ako 10 tisíc spokojných zákazníkov po celom svete.

 

Dosky WoodPlastic® odolávajú všetkým rozmarom počasia – dažďu, snehu, mrazu aj UV žiareniu. Sú minimálne nasiakavé a rezistentné voči bazénovej chémii i slanej vode. Na ich protisklzovom povrchu sa netvoria triesky ani zádery a vďaka plnému profilu sa nekrútia, nedrobia a nelámu.

 

Nielen výroba, ale aj dokonalý servis

Podobne ako funkčné vlastnosti je dôležité i estetické hľadisko a vo firme WPC – Woodplastic si dávajú veľmi záležať na tom, aby ich terasy pôsobili dostatočne reprezentatívne. Záujemcovia si môžu vybrať z veľkého množstva rôznych druhov povrchov príjemných na dotyk a z prirodzene pôsobiacich farebných odtieňov. Certifikovaní partneri a zruční montážnici spoločnosti WPC – Woodplastic vás osobne a bezplatne navštívia kdekoľvek na Slovensku. Pomôžu vám vybrať najvhodnejšie dosky, zadarmo vypracujú návrh terasy a predbežnú kalkuláciu a zoznámia vás s podrobnosťami montáže.

 

Stopercentne recyklovateľné

V súčasnosti je možné recyklovať menej ako polovicu všetkých druhov plastov. Napríklad, všadeprítomné PVC sa dá znovu použiť iba v rámci tzv. downcyclingu, ktorého výsledkom je menej kvalitná hmota. A práve niekde tu možno vystopovať problém mnohých drevoplastových dosiek dovážaných predovšetkým z Ázie. V prípade takýchto produktov nie je výnimkou, že čoskoro dochádza k ich krúteniu, drobeniu, ale aj ku zmenám odtieňa. Riešením je staviť na overeného výrobcu, ktorý je schopný garantovať kvalitu zmesi a použitú technológiu tak, ako to robí spoločnosť WPC – Woodplastic. Ďalšie informácie o produktoch WoodPlastic®, inšpiratívne fotografie, praktické odporúčania, kontakty na predajcov a oveľa viac nájdete na www.woodplastic.sk.

 

Woodplastic logo

 

 

 

 

Pin It