Nibe prináša chytré čerpadlá aj riešenie pre malé priestory

Spoločnosť Nibe predstavila na konferencii 2. septembra novinky v oblasti tepelných čerpadiel. Stavebníctvo a bývanie bolo pri tom. 

 

Veľkú pozornosť pritiahla najmä revolučná premena tepelných čerpadiel na chytré. Keďže aj tieto technológie kráčajú s dobou a s najnovšími trendmi, ich operačný systém bol zmenený. Po novom tak tepelné čerpadlá dokážu ešte dokonalejšie komunikovať s okolitým svetom, respektíve s vlastným príslušenstvom a ďalšími komponentami chytrej domácnosti. Unikátny rad environmentálne šetrných systémov NIBE "S" s revolučným regulátorom postupne nahradí súčasné modely tepelných čerpadiel a ich príslušenstva. 

„Ponúkame nové tepelné čerpadlá vrátane príslušenstva s úplne unikátnou reguláciou a konektivitou, ktorá zaistí komfortné vnútorné prostredie nielen v štandardnej, ale aj v úplne inteligentnej domácnosti,“ priblížil Jiří Sedláček, riaditeľ predaja NIBE Energy Systems CZ, divízie skupiny NIBE. Efektívne, energeticky šetrné a úsporné vykurovanie, chladenie alebo ohrev vody sa tak dostalo na novú úroveň. 

Zaujalo nás tiež praktické riešenie pre malé priestory. Elektrické ohrievače vody TO 5.1 a TO 10.1 predstavuje DZ Dražice v dvoch variantoch: s termostatom s pevne nastavenou teplotou 55 °C, alebo s dotykovým ovládacím panelom pre nastavenie požadovanej teploty. Tieto maloobjemové ohrievače vody TO sú určené na rýchly ohrev vody pomocou vykurovacieho telesa s príkonom 1,5 kW. 

 

 

Nibe prináša chytré čerpadlá aj riešenie pre malé priestory

Nibe prináša chytré čerpadlá aj riešenie pre malé priestory

 

 

 

Čerešničkou na torte je fakt, že na výrobe týchto čerpadiel firma spolupracovala s poprednými českými odborníkmi v oblasti priemyselného dizajnu. Pozrite si ponuku najväčšieho českého výrobcu ohrievačov vody a výhradného dodávateľa švédskych tepelných čerpadiel NIBE do Českej republiky a na Slovensko a zistite, že tepelné čerpadlá môžu byť nielen moderné, výkonné a praktické, ale navyše aj dobre vyzerať.

www.dzd.sk, www.nibe.sk

Pin It