g u uzamykaci system

Foto: G-U Slovensko

 

Predstavujeme vám konvenčný cylindrický systém nuvius, ktorý je už aj vo svojej vysokokvalitnej štandardnej výbave mimoriadne bezpečný a všestranný. Vďaka dodatočnej špeciálnej výbave je možné systém flexibilne použiť takmer kdekoľvek. 

 

Použitie

Od komplexného uzamykacieho systému v komerčnej oblasti až po zabezpečené uzamykanie v súkromnej oblasti – tento patentovaný univerzál spĺňa každú individuálnu bezpečnostnú požiadavku. Rozsah bezpečnostných prvkov určujete vy: 4- alebo 8-násobné snímacie blokovacie lišty, skrytá alebo pohyblivá ochrana proti kopírovaniu alebo integrácia elektronického cylindrického systému ixalo | SE – všestranný systém nuvius sa optimálne prispôsobí takmer všetkým požiadavkám. 

G U BKS

Foto: G-U Slovensko

 

Skrytá ochrana proti kopírovaniu 

G U klucPri variante so skrytou ochranou proti kopírovaniu tvorí bezpečný základ kľúča vyfrézovaná dvojitá drážka. Rozšírená ochrana proti kopírovaniu vyplýva z načítania bezpečnostných prvkov v cylindrickej vložke. Po vložení kľúča do cylindrickej vložky sa hĺbka dvojitej drážky zaznamená a skontroluje pomocou vnútorného kolíka. Ak sa kolík a drážka zhodujú, je možné kľúčom otáčať. Ak hĺbka drážky a kolíka nie sú kompatibilné, zostane cylindrická vložka v uzamknutej polohe. 

Pohyblivá ochrana proti kopírovaniu 

Rozhodujúcim prvkom tejto ochrany proti kopírovaniu je pohyblivá polovičná časť v kľúči, ktorá sa pri zasunutí kľúča do cylindrickej vložky posúva prostredníctvom kolíka. Tento pohyb odistí jadro cylindrickej vložky cez ďalší kolík. Až po uvoľnení kľúča pre príslušnú cylindrickú vložku sa pohyblivá časť, resp. posledný kolík posunie do správnej polohy a môže dôjsť k uzamknutiu.

Značka BKS

Bezpečnosť má svoje meno, presnejšie povedané, má svoju značku. Spoločnosť BKS, člen podnikovej skupiny Gretsch-Unitas. Viac ako storočie skúseností vo výrobe vysoko kvalitných uzamykacích systémov.

www.g-u.com

 

 

 

 

Pin It