Internorm okna

Foto: Internorm

 

Internorm rozširuje svoj sortiment o tri nové atraktívne produkty. Nové okná KF 510, HF 510 a dizajnové vchodové dvere sú prísľubom kvality, dizajnu a bezpečnosti pre ten najvyšší komfort bývania.

 

Rok inovácií: Všetky dobré veci sú tri

„Všetky tri produkty spája dokonale zladený dizajn v kombinácii s inovatívnou technológiou: Našou najvyššou prioritou je dosiahnuť, aby sa naši zákazníci po príchode domov cítili bezpečne a pohodlne a užívali si neporovnateľný komfort bývania medzi svojimi štyrmi stenami. Oba modely okien HF 510 a KF 510 v kombinácii s novými dizajnovými vchodovými dverami toto všetko ponúkajú“, povedal hovorca spoločnosti Internorm Christian Klinger.

 

Internorm novy diazjn dveri

Foto: Internorm

 

Dokonalé spojenie dizajnu a technológie

Revolučný prístup k dizajnu prémiového okna KF 520 sa pri modeli KF 510 od spoločnosti Internorm stáva novým štandardom: Extrémne úzky rám zvyšuje podiel skla, a tým umožňuje čo najväčší možný dopad svetla. Okrem puristického dizajnu okien zaručuje jedinečný a bezkonkurenčný uzamykací systém I-tec Secure aj vynikajúcu ochranu proti vlámaniu: Namiesto vyčnievajúcich uzamykacích čapov používa spoločnosť Internorm integrované uzamykacie klapky, ktoré prakticky znemožňujú vypáčenie okna. Vďaka tomuto systému sa v ráme nenachádzajú žiadne vyčnievajúce časti kovania, čo uľahčuje čistenie a údržbu hladkého povrchu.

 

Internorm Filmdreh

Foto: Internorm

 

„S oknom KF 510 ponúka Internorm nový dizajnový štandard pre širokú cieľovú skupinu. V kombinácii s našou patentovanou a prelomovou technológiou uzamykania I-tec Secure nastavujeme nové štandardy v celom oknárskom priemysle z hľadiska bezpečnosti a inovácií,“ doplnil spolumajiteľ spoločnosti Internorm Christian Klinger. Prémiová povrchová úprava skla ECLAZ→ je už súčasťou štandardnej výbavy všetkých okien Internorm. 77 % priepustnosť svetla a 60 % priepustnosť energie zabezpečuje výrazne viac denného svetla a vyššiu energetickú účinnosť.

Prírodné, energeticky účinné a kombinovateľné

Drevohliníkové okno HF 510 vďaka prírodnému materiálu vyžaruje prirodzené teplo a má čo ponúknuť aj po vizuálnej stránke: Elegantný dizajn s veľmi úzkym rámom z neho robí najtenšie drevohliníkové okno v Internorm sortimente. Špeciálne Internorm I-tec Zasklenie a technológia I-tec Core zabezpečujú vynikajúcu tepelnú izoláciu a maximálnu stabilitu. Individuálne farby a povrchy, ako sú napríklad smrek, smrekovec, dub, jaseň alebo orech, prinášajú rozmanité možnosti dizajnu.

 

Internorm HF 510

Foto: Internorm

 

„Nároky na komfort bývania, individuálny dizajn a zdravý životný štýl neustále rastú. Nové okno HF 510 presne spĺňa tieto požiadavky a zároveň je najtenším drevohliníkovým oknom v sortimente,“ zhrnul výhody Christian Klinger. Okná HF 510 a KF 510 pôsobia zvonku jednotným, moderným dojmom, pričom z vnútornej strany je možné prispôsobiť farby, druhy dreva a kľučky podľa individuálnych požiadaviek – tieto dva výrobky sa tak dajú dokonale kombinovať.

Vchodové dvere Internorm s trendovým dizajnom

Dômyselný dizajn, špičková kvalita a 100 % Made in Austria – to všetko reprezentujú novinky v sortimente vchodových dverí. „Vďaka dverám v novom, revolučnom dizajne sa nám podarilo dosiahnuť skutočný míľnik," dodáva presvedčene Klinger. Za kreatívnym návrhom nových vchodových dverí stojí dizajnér Denis Vesel: „Na začiatku spolupráce sme sa rýchlo zhodli, že môžeme udávať nové trendy v dizajne dverí, ktoré ďaleko presahujú bežné štandardy na trhu.“

 

Internorm AT540

Foto: Internorm

 

Cieľom bolo vytvoriť dokonalú kombináciu moderného, atraktívneho a zároveň nadčasového dizajnu: „Vchodové dvere sú dôležitým prvkom pri navrhovaní bývania. Nový vzhľad dizajnových dverí sa nesie v duchu puristickej a nadčasovej elegancie. To je mimoriadne dôležité, pretože ide o výrobky s veľmi dlhou životnosťou, ktoré by mali prinášať rovnaké potešenie aj po mnohých rokoch,“ pokračuje Vesel.

Vchodové dvere sa dajú dokonale prispôsobiť individuálnym požiadavkám. Vďaka veľkému výberu rôznych vzorov a povrchových úprav v kombinácii s rôznymi farbami, kľučkami, bočnými panelmi a sklami sú každé dvere jedinečné. Vývoj produktov priamo v spoločnosti Internorm okrem toho znamená, že firma nie je závislá od žiadneho výrobcu systémov a vedome stavia vlastné normy kvality nad trhové štandardy. Každé dvere sa vyrábajú individuálne podľa želania zákazníka – každé dvere sú unikátne.

Internorm prináša inovácie a trendy v dizajne

Spoločnosť Internorm je už mnoho rokov priekopníkom a novátorom v oknárskom odvetví. Už v minulosti na seba hornorakúsky výrobca okien upozornil revolučnými technológiami a vášňou pre nové výrobné trendy, pričom stanovil nové štandardy, ktoré neskôr prevzal ako normu celý oknársky priemysel v Európe. Či už ide o trojité zasklenie, lepenie izolačného skla v ráme krídla, revolučnú inovatívnu sériu, na trhu známu pod názvom I-tec, prémiové produkty alebo digitálne inovácie v oblasti servisu: Internorm pravidelne potvrdzuje svoje vedúce postavenie vo vývoji okenných a dverových systémov orientovaných na budúcnosť.

www.internorm-okna.sk

Pin It