23.4.2013

 

Projekt Rezidencie Machnáč získal prívlastok nadštandardného bývania v jednej z najlukratívnejších lokalít Bratislavy. Byty v prvých dvoch bytových domoch si našli majiteľov ešte pred štartom výstavby.

 

Machnac 01

 

Dobrá architektúra, výhodná poloha pri centre mesta a zároveň pri chránenej oblasti Horský park tvoria atraktívnu kombináciou komfortného mestského bývania a aktívneho trávenia voľného času v prírode. Byty v prvých dvoch bytovkách sa vypredali len za tri mesiace. Teraz sa predávajú posledné byty za veľmi nízke uvádzacie ceny.

 

Machnac 02Ekológia v popredí
Bytové domy rezidencie Machnáč, pod ktoré sa ako finanční investori podpísali spoločnosti Strabag - Zipp Development a Tatra Real, svojim architektonickým a farebným riešením harmonizujú s okolitým prostredím. Cieľom investora i realizátora bolo uchovať dedičstvo krásnej prírody Horského parku. Prestíž projektu a jedinečnosť lokality vyzdvihol aj Prof. Ing. arch. Štefan Šlachta PhD, bývalý hlavný architekt mesta Bratislava, keď povedal: „Nie je dom ako dom. Dobrý dom musí vytvárať príjemný pocit domova, musí poskytovať radosť z bývania. Tie najlepšie domy majú ešte niečo navyše: pekné prostredie, sú ekonomicky riešené a poskytujú krásny výhľad. Tak, ako tieto domy na Machnáči pri Horskom parku..." Architektonický projekt s pretrvávajúcimi hodnotami a prvkami ekológie, dobrá občianska vybavenosť, blízkosť centra a všadeprítomná zeleň chráneného areálu Horský park a okolitých areálov Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni a Bôrik, robia z projektu Rezidencie Machnáč vyhľadávanú lokalitou na kvalitné bývanie.

 

Machnac 03Výhľady a prepojenie s exteriérom
Zeleň reprezentuje trvalú hodnotu, ktorej je v Bratislave nedostatok. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené dvoj, troj a štvorizbové byty s výmerou 63 až 114,5 m2 s priestrannými balkónmi a terasami s výhľadmi na panorámu Bratislavy, Kamzík a Rakúsko. Majitelia bytov budú mať k dispozícii dve podzemné podlažia s garážovými státiami a pivnicami. Ku všetkým bytom je pohodlný bezbariérový prístup pomocou rampy a výťahu. Z hľadiska energetických kritérií sa rezidencie zaraďujú do energetickej triedy B – budovy s nízkou spotrebou energie. Budúci majitelia si môžu vyberať z optimálne dispozične riešených nadštandardne presvetlených bytov. Ich limitovaný počet zaručí komorné bývanie s dôrazom na súkromie obyvateľov. Priestranné balkóny a lodžie korešpondujú s dennými časťami bytov, s krásnymi výhľadmi a možnosťou umiestnenia vonkajšieho sedenia.

 

Machnac 04

 

zdroj: Tuchcembyt.sk

 

 

Pin It