16.6.2013

 

Developerská spoločnosť BZ Group odštartovala stavebné práce projektu HORSE v Poprade a zároveň avizovala otvorenie centra na jar 2014.

 

Horse uvodna

 

Nákupno-zábavné centrum HORSE ponúkne v Poprade široké portfólio maloobchodných a voľnočasových prevádzok na ploche 20 000 m2. Prenájom maloobchodných priestorov zabezpečuje medzinárodná konzultačná spoločnosť Colliers International, ktorá vedie v týchto dňoch finálne rokovania s prvými záujemcami. „Spustením stavebných prác sa zvýšila atraktivita projektu aj pre ďalších nájomníkov," hovorí Andrej Mardiak, konzultant divízie prenájmov maloobchodných priestorov Colliers International. Vďaka projektu pribudne v lokalite s blízkou dostupnosťou k historickému centru ďalších 550 parkovacích miest. Očakáva sa, že po dokončení výstavby prinesie projekt prácu pre 250 ľudí.

 

Pohľad na stavebné práce projektu HORSE
horse_01.JPG horse_02.JPG horse_03.JPG horse_04.JPG horse_05.JPG horse_06.JPG horse_07.JPG horse_08.JPG horse_09.JPG

 

Spoločnosť BZ Group plánuje v najbližších dňoch spustiť webovú stránku nákupno-zábavného centra s aktuálnymi informáciami o projekte. Zároveň si návštevníci webovej stránky budú môcť prostredníctvom online kamery pozrieť, ako prebiehajú stavebné práce. „Stavebné práce na výstavbe poslednej fázy centra už začali. Vďaka zabezpečenému financovaniu naďalej platí, že nákupno-zábavné centrum otvoríme na jar budúceho roka," uviedol Andrej Slezko, obchodný riaditeľ skupiny BZ Group. Developer odhaduje celkovú výšku investície na 36 miliónov eur. V nákupno-zábavnom centre návštevníci budú môcť nájsť široké spektrum módnych značiek, gastro prevádzok a služieb. Popradský HORSE sa chce odlíšiť nielen ponukou obchodov a komplexných služieb, ale aj prístupom k voľno-časovým aktivitám svojich návštevníkov. Na tento účel sa bude využívať najmä strecha budovy s multifunkčným charakterom pre športové a zábavné aktivity verejnosti.

 

zdroj: Colliers International

 

 

 

 

Pin It