S príchodom prvých jarných lúčov a teplejších večerov sa mnoho z nás teší práve na dni strávené v prírode. Raňajky pri východe slnka či pohár vína pri západe slnka, to vám splní záhradný nábytok od spoločnosti Gardin. Vaše posedenia na terase tak naberú štýl a príjemnú atmosféru. Pokiaľ sa však rozhodujete, aký nábytok zvoliť, prevedieme vás aktuálnymi trendami, ktoré dominuje záhradnej sezóne.

Trendom tejto sezóny naďalej ostáva hliníkový záhradný nábytok, ktorý má variabilné možnosti vyskladania podľa vlastných predstáv a dispozičných možností. Môže byť dopĺňaný tropickým drevom či dotváraný textilným polstrovaním v odtieňoch sivej, antracitovej alebo béžovej farby. Jedálenská súprava Jamie Oliver však ponúka ešte jednu vychytávku. Stred celohliníkového stola sa dá využiť ako ohnisko pre grilovanie a rovnako dobre poslúži aj pre vychladenie fľaší, čo z neho robí ideálneho spoločníka na letné grilovačky či posednia v kruhu rodiny a priateľov.

4 seater fire pit RT

 

Drevený nábytok je takisto stálicou v záhradnom nábytku najmä vďaka svojej univerzálnosti a odolnosti voči neustále meniacim sa trendom. Nábytok z teakového dreva navyše poteší svojou výnimočnou kvalitou. Masívne modely sú doplnené svetlými vankúšmi s jemnými detailmi. Vďaka tomu dosahujú nadčasový, no pritom veľmi moderný vzhľad. Čisté línie a ostré hrany dodávajú nábytku dizajnový punc, pričom mäkké vankúše odkazujú na jeho komfortnú stránku. Dokonalým dôkazom  tejto harmónie je napríklad loungový nábytok Emperor, ktorý sa stane stredobodom každej záhrady.

53589000 14227735 53588000 14226735 53590000 14044880 14044883 S 2


Pokiaľ ste si doteraz mysleli, že plastový záhradný nábytok má iba jednu tvár, Gardin vás vyvedie z omylu. Vďaka ich moderným plastovým stoličkám v antracitovej alebo bielej farbe dodáte svojej záhrade či terase štýlový vzhľad. Kombinujte ich s drevenými stolmi, vďaka čomu dosiahnete prírodnejší nádych. Ich univerzálnosť poteší domácnosti, ale aj komerčné prevádzky, ktoré ocenia dizajnovú stránku nábytku. Neviete sa rozhodnúť medzi dvoma farbami? Nevadí! Vytvorte eklektickú jedálenskú zostavu, ktorá vytvorí ešte modernejšiu atmosféru. 

11681010 53573010 S 1

53426000 11681003 S 1

 

Kompletnú ponuku firmy Gardin nájdete na www.gardin.sk, kde si zaručene každý príde na svoje. O kvalite a štýle značky Gardin sa presvedčil aj pretekár Rally Dakar, Ivan Jakeš.

 

 

Foto: Gardin

Pin It