Záhradná sezóna je už v plnom prúde a mnohí z nás aj vďaka slnečnému počasiu uprednostňujú tráviť čas práve na záhradách či terasách. Ak však hľadáte inšpiráciu na miernu obmenu či renováciu vášho exteriéru, máme pre vás niekoľko tipov.

1. farebné dlaždice

Farebné dlaždice s rozličnými vzormi zažívajú návrat na popularite už niekoľko sezón. Na vašu terasu či balkón prinesú život, hravosť a navyše dokonale zmodernizujú akýkoľvek exteriér.

2 12.19.45

 

 

2. predzáhradka

Dokonale upravená predzáhradka doplnená voľnočasovým nábytkom a dekoratívnymi prvkami sú aktuálne veľmi trendy. Je to navyše výborný spôsob ako priniesť trochu domova aj do exteriéru a navyše sa vo vyššej miere prepojiť so susedstvom.

1 12.19.45

 

 

3. Mandarínková

Millennial pink síce zažíva svoj boom, no pokiaľ nie ste jej fanúšikmi, poteší vás „mandarínkový“ trend. Siahnite preto po doplnkoch či nábytku práve v tejto farbe, ktorá pôsobí sviežo a navodí vám letnú atmosféru.

3 12.19.45

 

 

4. exteriérové látky

Exteriérový nábytok už nie je iba o plastových stoloch a stoličkách. Trendy sa uberajú smerom, kedy náš záhradný nábytok pripomína ten interiérový, navyše s dizajnovým duchom. Preto nezabudnite na dekoratívne podsedáky, alebo aj na závesy či markízy.

4 12.19.45

 

 

5. relax & fun

Relaxačná a zábavná zóna v interiéri je dnes už bežnou súčasťou interiérov, tak prečo by sme ju nepresunuli aj na naše záhrady či terasy? Okrem grilu či altánku je aktuálne trendy napríklad záhradný bar.

5 12.19.45

 

 

6. galéria

Ste vášnivý rybár či surfér? Možnože radi fotíte a máte zo svojich ciest slušnú zbierku. Ukážte to svetu! Obrazy či nástenné dekorácie totiž už nepatria iba do obývačiek, svoje miesto si našli aj na terasách.

6 12.19.45

Foto: pinterest

Pin It