Prinášame vám 5 najväčších záhradných trendov tohto roku, ktoré vám spríjemnia prežitie vašich zážitkov vo vašej záhrade.

 

Technológie

Technológie si našli cestu do našich životov a dnes sú späté aj s domácnosťami či záhradami. Svoju rolu tu zohráva napríklad aj oheň, elektricky kontrolovateľný, využiteľný na ohrev alebo na grilovanie.

 

1

 

Moderné rastliny

Klasické, obľúbené rastliny boli vyšľachtené tak, aby dokázali prežiť dlhšie a aby odolávali rôznorodým podmienkam. Tie by mali byť rozdelené do moderných, čistých sekcií v záhrade, aby tvorili uhladený exteriér.

2

 

 Svietidlá

Výber správnych svietidiel oceníte najmä počas jesene, kedy sú dni už o niečo kratšie, no počasie stále relatívne príjemné. Či už zvolíte modern LEDky alebo miniatúrne svetelné mušky, je na vás.

 

3

 

Prírodné materiály

Spätosť s prírodou demonštrujte výberom správneho nábytku. Mal by byť nenáročný na údržbu a z prírodných materiálov. Pokojne zvoľte drevo či kameninu.

4

 

Zimná záhrada

Keď už počasie nie je natoľko pohostinné, prineste kúsok prírody do interiéru. Na to slúžia práve zimné záhrady, ktoré znesú aj záplavu tropických rastlín.

5

Foto: Getty

Pin It