Vrchol ponuky predstavuje SKYLINE, pergola novej generácie, od výrobcu AL Pergoly. 

 

Pergola SKYLINE je navrhnutá pre maximálny komfort a úžitok každého zákazníka. O tieniacu a protidažďovú funkciu sa stará strešný pohyblivý slnolam z hliníkových lamiel. Bočné steny môžu byť uzavreté screenovými roletami, alebo posuvným bezpečnostným zasklením. Vďaka týmto doplnkom vás na terase nebude obťažovať ani silný vietor. Ak si pergolu ešte vybavíte infražiaričom, môžete ju potom využívať prakticky celý rok bez obmedzenia.

 

 bioklimaticka pergola skyline pre mdoerne terasy stavebnictvo byvanie

 

 

Všetky motorické prvky pergoly SKYLINE sú ovládané kvalitnými motormi s technológiou Somfy IO, alebo Loxone a umožňujú napojenie na riadenie inteligentným riadiacim systémom s ovládaním cez smartphone, alebo diaľkovým ovládačom. Svoju pergolu tak môžete sledovať a ovládať odkiaľkoľvek na svete len vďaka pripojeniu na internet. Celohliníková konštrukcia pergoly sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a poškrabaniu laku vďaka povrchovej úprave komaxitovou farbou s luxusnou povrchovou štruktúrou.

 

 

bioklimaticka pergola skyline stavebnictvo byvanie

 

 

Vďaka pohyblivému strešnému slnolamu môže užívateľ regulovať množstvo slnka v pergole jednoduchým otáčaním lamiel diaľkovým ovládačom. V zatvorenom stave funguje slnolam ako protidažďová bariéra, ktorá zvádza dažďovú vodu do odkvapu a z nej následne do jedného zo stĺpov až na úroveň terénu. Všetky zvody vody sú tak integrované do konštrukcie pergoly a nie viditeľné, aby nerušili čistý design pergoly. Slnko už zapadlo a vy stále chcete sedieť vonku a užívať si večer s priateľmi pri grile? Žiadny problém. Celý priestor pod pergolou osvetlí luxusné LED podsvietenie v lamelách slnolamu.

 

 

bioklimaticka pergola zastresenie tienenis teras stavebnictvo byvanie

 

 

Pergolu dodáva zastúpenie výrobcu AL Pergoly so showroomom v Bratislave, vrátane montáže kdekoľvek po Slovensku. Samozrejmosťou je 5-ročná záruka výrobcu, vizualizácie pergoly, zameranie zdarma a rýchle dodacie termíny.

Text a foto: Al Pergoly

Viac na: www.al-pergoly.sk

 

 

 

 

Pin It