Hliníková Bioklimatická Samonosná pergola ARTOSISamonosná bioklimatická pergola ARTOSI je rýdzo český výrobok prichádzajúci priamo z vývojového oddelenia spoločnosti ISOTRA. Svojím inovatívnym a čistým dizajnom sa vám v mnohých ohľadoch prispôsobí. Bola vyvinutá s dôrazom na presnosť, kvalitu spracovania a možnosti individuálních úprav.

 

Bioklimatická pergola ARTOSI je vyrábaná s vysokou presnosťou, vďaka čomu je každá montáž jednoduchá a rýchla. Pergolu navyše môžete namontovať k stene domu, alebo nechať ako samostatne stojacu. Stojku pergoly možno individuálne posunúť až o 1 m mimo roh pergoly. Jednotlivé pergoly možno k sebe pripojiť, pričom v spoji potom ostáva len jedna stojka. Unikátnosťou pergoly ARTOSI je možnosť rozdelenia strechy na viac nezávislých sekcií, ktoré je možné ovládať samostatne. Môžete tak komfortne pomocou diaľkového ovládača regulovať prúdenie svetla, tepla i vzduchu v ľubovoľnej časti pergoly podľa pozície slnečných lúčov počas celého dňa. ARTOSI dosahuje najvyššiu triedu odolnosti proti vetru, avšak pre ešte väčší komfort i súkromie sa dajú boky pergoly ľahko doplniť o screenové látkové rolety aj LED pásik s voľbou teplého alebo studeného odtieňa osvetlenia.

 

artosi pergola 03

 

artosi pergola 04 artosi pergola 02

 

 

Pri plnom uzatvorení lamiel vás pergola ochráni pred dažďom aj snehom, pričom voda sa odvádza vždy minimálne jednou stojkou. Výška strešného rámu vrátane otvorenej lamely má iba 25 cm, čo pergole pridáva na jej elegancii. Uhol otvorenia lamiel je potom pod sklonom až 130°. Uzavreté strešné lamely tvoria nepriepustnú plochu, ktorá unesie napríklad až 116 kg na 1 m2 pri rozmere 6 x 4 metre. Lamely sú tvarovo optimalizované tak, aby vykazovali, čo najlepšie pevnostné výsledky s čo najmenším nárokom na materiál. Táto hliníková pergola môže mať na šírku až 4 metre, vysunutie až 7 metrov a výšku až 3 metre. Pohon je umiestnený v obvodovom ráme, čo zaisťuje, že nie je viditeľný zo žiadnej strany a nenaruší tak celkový vzhľad pergoly. Farbu konštrukcie a lamiel možno vyberať zo 6 základných farieb, pričom vďaka vybavenosti modernou práškovou lakovňou priamo v areáli spoločnosti ISOTRA, je možný akýkoľvek farebný nástrek.

 

artosi pergola 01

 

Napíšte si o nezáväznú ponuku na mieru vašej záhrade či terase na www.artosi.sk

 

 

 

Pin It