hobbytec zimna zahrada

Hoci má táto časť domu prívlastok „zimná“ záhrada, využijete ju celoročne. Aktuálne napríklad aj ako ideálne miesto na sadeničky.

Posledné mesiace trávila väčšina z nás omnoho viac času v domácom prostredí. A zdá sa, že éra home office tu ostane dlhšie. Ideálnym spôsobom, ako si bez veľkých investícií vytvoriť v dome ďalšiu miestnosť, môže byť zimná záhrada. Poslúži nielen ako príjemná domáca kancelária, ale celoročne aj ako miesto pre pohodlný relax v dotyku so záhradou bez ohľadu na počasie.

 

hobbytec pergoly zimne zahrady

 

Príjemný priestor v akomkoľvek počasí

„Počas jari si zákazníci pochvaľujú že zimnú záhradu využívajú na sadeničky a teplo privítajú aj letničky a muškáty. V lete pri otvorených segmentoch zimná záhrada plní úlohu príjemnej pergoly, nezaskočí nás ani letný dážď a v suchu sa príjemne užívajú letné dni,“ hovorí PhDr. Matúš Manik, spolumajiteľ firmy Hobbytec. Jednou zo špecializácií firmy sú práve zimné záhrady. Na jeseň vám stačí pre príjemnú atmosféru deka, v zime teplo obývačky zasa zabezpečí plynový alebo elektrický ohrievač.

 

hobbytec pergoly zimne zahrady

 

Z pergoly sa môže stať zimná záhrada

Pergoly zasa dodajú záhrade nový pôvab a v teplých dňoch sa stane novým obľúbeným miestom na stretávanie členov domácnosti. Firma Hobbtytec ponúka dva typy zastrešenia: polykarbonát a bezpečnostné sklo. Oba materiály sú vysoko funkčné, odolné a ľahko sa udržiavajú.
Špecialitou firmy Hobbytec sú bioklimatické pergoly. „Jedinečnosť našich pergol tkvie v tom, že konštrukciu môžete následne obohatiť o zasklenia a získať sezónne zimnú záhradu,“ dodáva Matej Manik. BioKlíma s otočnými lamelami má jedinečný tieniaci systém, ktorý pracuje bez chyby v každom ročnom období. Zatvorené lamely ochránia pred dažďom i nepríjemným vetrom. Táto pergola má tiež dômyselne vyriešený odtok vody, ktorý je kontrolovane odvedený pomocou nosných stĺpov k zemi či pod úroveň terénu.

 

hobbytec pergoly zimne zahrady

 

Atypické realizácie nie sú problém

V oboch prípadoch, teda aj pri pergolách aj pri zimných záhradách, je mimoriadne vhodným materiálom hliník. Jeho univerzálny vzhľad zapadne aj k mobilnému domu, ktorý tiež nájdete v ponuke Hobbytecu. „Hliníkové zimné záhrady si sami vyrábame a vďaka tomu má zákazník  možnosť si zvoliť riešenie úplne na mieru. Atypické rozmery, farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL či rôzne systémy otvárania jednotlivých stien,“ vymenúva Matej Manik.

V Hobbytecu majú skúsenosti s rôznymi menej tradičnými realizáciami: navrhli a vytvorili zimné záhrady do trojuholníka, kupoly, zastrešenie bazénov či prekrytie balkónov. Medzi najzaujímavejšie sa radia rohové zimné záhrady do tvaru L, alebo dokonca do tvar U, ktoré sú umiestnené na dvoch až troch stranách domu. Veľkou výhodou pri tomto type je zasklenie iba časti a zvyšok slúži ako pergola alebo aj prístrešok na auto.

 

hobbytec pergoly zimne zahrady

 

Montáž či sálavý ohrievač zdarma

Špecialitou firmy Hobbytec je vlastná výroba. So zákazníkom tak sú prepojení už od prvého kontaktu, ktorým býva osobné stretnutie u zákazníka. Nasleduje poradenstvo, spoločné vyplnenie interného zameriavacieho protokolu, odoslanie do výroby a, predovšetkým, kompletná montáž daného produktu na kľúč.

Okrem spomínaných pergol a zimných záhrad Hobbytec realizuje aj prístrešky pre autá či mobilné domy na kľúč. Tie sú v ponuke v troch rôznych veľkostiach a sledujú najmodernejšie trendy. O spokojnosti zákazníkov svedčí aj objem výroby, firma vyprodukuje až tisíc pergol a 400 zimných záhrad ročne. Aktuálne všetky produkty dostanete aj so špeciálnou akciou: montážou zdarma. K zimnej záhrade navyše dostanete sálavý ohrievač grátis.

www.hobbytec.sk

Pin It