Artosi pergola

Foto: Isotra

 

Hliníková pergola ARTOSI a screenová roleta ALFA-ZIP, to je dokonalé súzvuk moderného dizajnu a praktickosti. Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI aj látková roleta ALFA-ZIP sú rýdzo českými výrobkami prichádzajúcimi priamo z vývojového oddelenia spoločnosti ISOTRA.

 

Pergola ARTOSI bola vyvinutá s dôrazom na presnosť, kvalitu spracovania a možnosti individuálnych úprav vďaka čomu sa Vám v mnohých ohľadoch prispôsobí. Pergolu je možné namontovať k stene domu alebo nechať samostatne stojaci. Stojka pergoly je možné individuálne posunúť až o 1 m mimo rohu pergoly. Jednotlivé pergoly je možné k sebe spojiť, pričom v spoji potom zostáva iba jedna stojka. Unikátnosťou pergoly ARTOSI je možnosť rozdelenia strechy na viac nezávislých sekcií, ktoré je možné ovládať samostatne. Môžete tak komfortne pomocou diaľkového ovládača regulovať prúdenie svetla, tepla aj vzduchu v ľubovoľnej časti pergoly podľa pozície slnečných lúčov počas celého dňa. ARTOSI dosahuje najvyššiu triedu odolnosti proti vetru, avšak pre ešte väčší komfort aj súkromie sa dajú boky pergoly ľahko doplniť o screenové látkové rolety aj LED pásik s voľbou teplého alebo studeného odtieňa osvetlenia.

 

Artosi pergola

Foto: Isotra

 

Bioklimatická pergola ARTOSI je vyrábaná s vysokou presnosťou, vďaka čomu je každá montáž jednoduchá a rýchla. Pergolu navyše môžete namontovať k stene domu alebo nechať ako samostatne stojaci. Stojku pergoly je možné individuálne posunúť až o 1 m mimo rohu pergoly. Jednotlivé pergoly je možné k sebe spriažiť, pričom v spoji potom zostáva iba jedna stojka.

Unikátnosťou pergoly ARTOSI je možnosť rozdelenia strechy na viac nezávislých sekcií, ktoré je možné ovládať samostatne. Môžete tak komfortne pomocou diaľkového ovládača regulovať prúdenie svetla, tepla aj vzduchu v ľubovoľnej časti pergoly podľa pozície slnečných lúčov počas celého dňa. ARTOSI dosahuje najvyššiu triedu odolnosti proti vetru, avšak pre ešte väčší komfort aj súkromie sa dajú boky pergoly ľahko doplniť o screenové látkové rolety aj LED pásik s voľbou teplého alebo studeného odtieňa osvetlenia.

 

Artosi pergola

Foto: Isotra

 

Nielen vďaka tomu spoločnosť ISOTRA vyvinula vlastnú screenovú roletu ALFA-ZIP určenú, ako na zatienenie interiéru, tak priamo do pergoly ARTOSI. Box rolety ALFA-ZIP môže byť namontovaný na fasádu alebo do okenného otvoru pomocou montážnych držiakov, ktoré ladia s dizajnom boxu, pričom sa medzi nimi a boxom nevytvára žiadna medzera. Unikátnosťou screenovej rolety ALFA je práve jej použitie do pergol, kde sa dá ľahko nainštalovať pomocou špeciálneho montážneho profilu.

 

Artosi pergola

Foto: Isotra

Bioklimatická pergola ARTOSI môže mať na šírku až 4,5 metra, výsuv až 7 metrov a výšku až 3 metre. Vďaka nedávnemu rozšíreniu výroby pergoly zo 4 na 4,5 metra bola vyvinutá screenová roleta

ALFA PLUS – ZIP, ktorá ponúka oproti screenovej rolete ALFA možnosť väčšej šírky, a to až 4,8 m. Pergola aj roleta idú tak spolu ďalej ruka v ruke a po ich spoločnom obstaraní bude čas strávený na Vašej záhrade či terase ešte dlhší a komfortnejší .

Napíšte si o nezáväznú ponuku na mieru na www.artosi.sk.

Pin It