30.8.2014

 

Hoci popularita grilovania a záhradných osláv stúpa aj na Slovensku, možností spoločenskej zábavy v záhrade je veľmi málo. Na tento nedostatok upozorňujú aj zakladatelia prvého slovenského e-shopu, zameraného na predaj spoločenských hier a aktivít určených do exteriéru, Záhradné hry (zahradnehry.sk).

 

zahradnehry 01

 

„Na Slovensku podobné špecializované záhradné hry nie sú veľmi dostupné, pri objednávke zo zahraničia zasa musíte počítať s dlhými dodacími lehotami. Preto sme sa rozhodli jednu z takýchto hier vytvoriť svojpomocne pre blízkych na našej svadbe. Ľudí to zaujalo natoľko, že nám napadlo ponúknuť podobné hry aj slovenskému trhu. Od tejto myšlienky bol už len krôčik k založeniu e-shopu, ktorý by jednak distribuoval záhradné hry zo zahraničia, prípadne by ponúkal produkciu od slovenských výrobcov,‟ vysvetľuje Kristína Havasová, spoluzakladateľka e-shopu Záhradné hry.

 

zahradnehry 02

 

zahradnehry 03 zahradnehry 04

 

Internetový obchod ponúka množstvo zaujímavých zábavných hier, ako napríklad Veľké domino či kolky Möllky. Prvou v ponuke e-shopu bola Záhradná veža Aktivity, ktorá spočíva v presúvaní drevených hranolov zo spodných častí na vrchol veže bez toho, aby spadla. K veži prislúchajú kartičky, ktoré hráčom dávajú pokyny na plnenie rôznych aktivít a zábavných úloh.

 

zdroj: www.zahradnehry.sk

 

 

Pin It