Rodinné oslavy, grilovačky, nedeľný obed na terase. Prvé jarné dni sú ako stvorené na otvorenie sezóny v záhrade. Aby ste mohli pozvať rodinu a priateľov a stráviť spoločne príjemný čas, potrebujete dostatočne veľké a pohodlné sedenie na terasu.zahradne sedenie zahradny nabytok rodina ratanea sk

Vybrať záhradné sedenie na priestrannú terasu je niekedy ťažšie ako zariadiť menší balkón. Poradíme vám, ako postupovať pri výbere exteriérového nábytku pre viacčlennú rodinu. Dozviete sa aj tajný tip, ako rýchlo vytvoríte pohodlné miesto na sedenie, keď vás prekvapí nečakaná návšteva.

Praktický záhradný nábytok pre veľkú rodinu – aký materiál zvoliť?

Prvý krok pri výbere sedenia na terasu predstavuje voľba materiálu. Drevený nábytok pôsobí príjemným prírodným dojmom, ale vyžaduje špeciálnu starostlivosť pred, počas aj po sezóne. Kovový nábytok je jednoduchší na údržbu, avšak pri presune nemotorný a ťažký. Ak máte veľkú rodinu, potrebujete na terasu sedenie, ktoré prepojí pohodlie s funkčnosťou. Práve také je záhradné sedenie z umelého ratanu.

zahradny nabytok karen leon 8 antracitovy ratanea sk

Nadčasový dizajn, nízka hmotnosť, dlhá životnosť, jednoduchá manipulácia a ešte ľahšia starostlivosť – tieto vlastnosti záhradného sedenia z umelého ratanu určite oceníte.

Základom pohodlného záhradného kútika je kvalitná sedacia súprava

Obľúbené príslovie hovorí, že dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. Príjemné sedenie im zabezpečí komfortná sedacia súprava. Preto je dôležité si pred samotným výberom ujasniť, koľko ľudí bude sedenie na terase pravidelne využívať

zahradny ratanovy nabytok belmont lavy s vyskovo nastavitelnym stolom ratanea sk

Podľa priestorových možností terasy máte k dispozícii rôzne varianty nábytku. Ak radi obedujete alebo večeriate na čerstvom vzduchu, oceníte jedálenské sedenie so stolom. Pohodlie pri rozhovore s priateľmi vám zabezpečí kvalitná sedacia súprava.

Na výber máte pohovky aj rohové sedacie súpravy, ktoré môžete rozšíriť o polohovateľné kreslo alebo taburety. Útulné zázemie pre ničím nerušený oddych vám aj vašim hosťom poskytne závesné hojdacie kreslo.

Kam uložiť všetky drobnosti? Všestranný úložný box vás zachráni

Detské hračky, dekorácie na stôl aj textílie ako vankúše či deky – na terase sa nájdu najrôznejšie drobnosti, ktoré večer potrebujete odložiť. Úložný box z umelého ratanu predstavuje riešenie, ktoré si zamilujete. Tento multifunkčný kúsok nábytku pôsobí hneď na prvý pohľad elegantným dojmom a krásne doplní centrálne sedenie na terase.

zahradny taburet s uloznym priestorom karen ratanea sk

Náš tajný tip: Prišla k vám nečakaná návšteva? Premeňte úložný box na pohodlnú taburetku. Nepotrebujete čarovný prútik, stačí naň položiť vankúš alebo podušku.

Kvalitné a pohodlné jedálenské sedenie na terasu, rohové sedacie súpravy a praktické úložné boxy z umelého ratanu nájdete na www.ratanea.sk.

Pin It