20170608 183530

 

Redakcia Stavebníctvo a bývanie nemohla chýbať ani na slávnostnom otvorení nového showroomu Javoriny v Bratislave. Dôvodom otvorenia a prezentácie noviniek bolo aj okrúhle 70. jubileum výrobného družstva Javorina.

 

20170608 170203

 

V nových priestoroch sme mali možnosť uzrieť nielen moderný design a overenú konštrukciu jedných z najprémiovejších nábytkárskych produktov z masívneho dreva v strednej Európe. Ich výrobky sa rovnako vyznačujú prírodným spôsobom povrchovej úpravy poctivého dreva. A aj vďaka špeciálnemu olejovaniu a voskovaniu predurčujú ich nábytok do pozornosti moderným zákazníkom, ktorí si majú v úmysle kúpiť nábytok s vysokou úžitkovou hodnotou a dlhou dobou užívania.

 

20170608 181250

 

Dnešné výrobné družstvo JAVORINA patrí k tunajším najvýznamnejším výrobcom masívneho nábytku. Dubové drevo zo slovenských lesov a americký orech pretvárajú klasickými stolárskymi postupmi na kvalitný moderný nábytok vyvážaný do mnohých krajín ako Holandsko, Belgicko, Veľká Británia, Nemecko, Dánsko, Švédsko, Taliansko, Austrália, Island.

Okrem sériovo vyrábaných výrobkov ponúkajú možnosť komplexných interiérových riešení či už rezidenčných alebo spoločenských priestorov a výrobu nábytku na mieru.

Javorina, všetko najlepšie k sedemdesiatke, Vám prajú magazíny Stavebníctvo a bývanie, Top trendy v bývaní a portály toptrendy.sk a stavebnictvoabyvanie.sk.

 

Text a foto: AF

Pin It