PR článok

 

7.10.2014

 

Technogym je poprednou spoločnosťou v oblasti wellness a fitnes. Viac ako 50 miliónov ľudí trénuje na zariadeniach Technogym. Nájdete ich vo viac než 100 tisíc domácich, 65 tisíc verejných a 10 tisíc hotelových fitnescentrách, 2 tisíc športových asociáciach, 3 tisíc školách či univerzitách a 10 tisíc medicínskych centrách. Technogym ako značka najviac ovplyvňuje klienta pri výbere fitnescentra.

 

technogym 01 mrkt-home b

Fitnescentrum si môžete zriadiť aj u seba doma. foto: archív Technogymstore

 

Inovácia a technológia
Každé fitnes zariadenie je vyvinuté vďaka úsiliu a výskumom tímu odborníkov, zahŕňajúcich inžinierov, technikov a dizajnérov, ktorí na výskumoch a vývoji spolupracujú s prestížnymi univerzitami, a mnohých výskumných centier po celom svete. Až 130 inžinierov a dizajnérov, 142 medzinárodných patentov, 93 registrovaných obchodných známok a 150 tisíc hodín rozvojovej práce za rok – to sú čísla, ktoré definujú, prečo je Technogym považovaný za jednotku vo svete fitnes zariadení.

 

technogym 02 Archiv DC Tower

foto: archív DC Tower

 

Intuitívna obsluha
Všetky produkty Technogym kombinujú funkčnosť a dizajn s cieľom zabezpečiť čo najlepší používateľský zážitok. Intuitívna obsluha zariadení významne prispieva k zvyšovaniu cvičebného komfortu.

 

Komplexnosť
Ponúka najširšiu ponuku exkluzívnych fitnes zariadení pre všetky cvičebné odvetvia, viacero produktových línií pre domáce, verejné, hotelové, zdravotnícke, rehabilitačné, ale aj preventívne fitnes. Tieto zariadenia sú určené nielen pre vrcholový, ale aj pre rekreačný šport, pre obe pohlavia a oslovujú mladších ľudí, ale aj staršie generácie. Zariadenia Technogym nachádzajú využitie v širokej palete športových disciplín, aj preto je značka partnerom viacerých vrcholových a svetových súťaží, vrátane mnohých ročníkov olympijských hier.

 

technogym 03 Home

Priestor na cvičenie sa dá vymedziť napríklad v obývačke, kde môžete posilňovať pri pozeraní televízie. foto: Technogymstore

 

Kvalita
Technogym aplikuje vo výrobných a administratívnych procesoch v spolupráci s dodávateľmi medzinárodne uznávané štandardy. V tejto súvislosti treba vyzdvihnúť certifikáty Manažérstva kvality ISO9001 a ISO13485, Certifikát environmentálneho manažérstva ISO14001, Certifikát systému manažérstva BOZP podľa OHSAS18001, Medzinárodný certifikát kvality ISO 9001, Certifikát ISO 13483. Všetky zariadenia majú lekárske potvrdenie, že vďaka svojim možnostiam dokážu uspokojiť špecifické potreby zdravotníctva.

 

Výrobný process
Technogym vo svojích priemyselných závodoch používa najmodernejšie výrobné procesy, ktoré zaručujú účinnosť a efektívnosť pri výrobe kvalitných fitnes zariadení. Každoročne sa 27-členný tím zameriava na kontrolu kvality, testovaniu venujú až 384 tisíc hodín práce. Technogym nemá výrobné závody v Číne, ale všetky zariadenia sa vyrábajú výlučne v Európe.

 

technogym 04 zariadenia

Exkluzívna dizajnová línia PERSONAL navrhnutá talianskym dizajnérom Antoniom Citteriom. foto: Technogymstore

 

Ekológia
Fitnes zariadenia sú vyrobené z vysoko recyklovateľných materiálov, ktoré predstavujú viac ako 95 percent ich hmotnosti. Elektrické a elektronické komponenty sú v súlade so smernicou EÚ RoHS, to znamená, že neobsahujú žiadne ťažké kovy alebo iné nebezpečné látky, ktoré môžu predstavovať riziko. Na povrchovú úpravu, ktorá nezahŕňa chrómovanie, sa používajú rozpúšťadlá na báze vodou riediteľných farieb. Kardio zariadenia s vybavením Self Powered si vlastným pohybom generujú všetku energiu, ktorú potrebujú k prevádzke. Sú schopnémeniť všetku mechanickú prácu počas cvičenia na elektrickú energiu a tú následne využívať na rôzne potreby.

 

05 technogym Archiv Dilly Wellness Hotel

foto: archív Dilly Wellness Hotel

 

Výskumy a vývoj
Technogym Scientific Advisory Board je prestížny orgán tvorený osobnosťami z akademického a lékarského vedeckého sveta, ktorý je zameraný na podporu značky Technogym vo vývoji najúčinnějších riešení pre zdravie prostredníctvom fyzického cvičenia.

 

Futbalova hviezda Neymar a Technogym

So značkou Technogym trénuje aj futbalová hviezda Neymar Jr., ako aj celá brazílska futbalová reprezentácia.

 

Dizajn a ocenenia
Všetky produktové línie sú navrhnuté v Taliansku a vyznačujú sa atraktívnym tvarom, farbami, kvalitnými materiálmi, ktoré sú príjemné na dotyk, a štýlom, ktorý plne stelesňuje kreativitu a zmysel pre detail. S cieľom vybudovať funkčné a inovatívne produkty, naše oddelenie dizajnu analyzuje trendy a požiadavky trhu. Mnoho z našich výrobkov získalo medzinárodné ocenenia v oblasti dizajnu a inovácií. Napríklad Kinesis Personal a Recline Personal získali prestížne ocenenie Red Dot Design Award. Technogym spolupracuje s poprednými návrhármi a architektami,ako sú napríklad Antonio Citterio, Philippe Starck, Norman Foster a mnohí ďaľší.

 

TG banner

 

WWW.TECHNOGYMSTORE.SK je autorizovaným predajcom zariadení Technogym pre Slovensko. Ponúka celý rad fitnes a kardio zariadení na domáce, ako aj verejné využitie. Je vaším partnerom pri kompletnom návrhu, výbere a odporúčaní najvhodnejšieho konceptu. Všetky tieto kompletné služby dopĺňa záručný a pozáručný servis. Dlhoročné skúsenosti tímu sú zárukou toho, že predajca môže ponúkať návrhy šité na mieru pre každý druh priestoru, od 10 m2 až po 1000 m2 a viac. S prihliadnutím na interiér, dizajn, požiadavky používateľov a akceptujúc architektonické danosti, môžeme realizovať projekty, v ktorých sa výsledok snúbi s príjemným zážitkom.

 

zdroj: Technogymstore

 

 

 

 

Pin It